.png)
Przemasss napisał(a):Witam. Planujemy odwiedzić park brijuni (czy wycieczka standardowym meleksem jest wystarczającą?), dinopark, jamę baredine, kamienne małe domki. Czy jakieś dodatkowe atrakcje dla dzieci warte odwiedzenia znajdziemy na Istrii?
.png)
.png)
.png)
.png)
dudzis napisał(a):witam we wrześniu smigam do fażany i mam plana pojechać na 1 dniowy wypad do wenecji może popłynąć przerabiał ktoś może coś takiego?? z góry dzięki
.png)
marco156 napisał(a):dudzis napisał(a):witam we wrześniu smigam do fażany i mam plana pojechać na 1 dniowy wypad do wenecji może popłynąć przerabiał ktoś może coś takiego?? z góry dzięki
Jeździłem już do Wenecji kilka razy zarówno z Poreca jak i z Puli. Średnio za osobę wołali 300 zł za prom w dwie strony więc przy 4 osobach zdecydowanie wolałem samochodem. Przyjemnie w 3 godziny dojechałem a prom chyba płynie tez coś koło tego. Z Istrii zdecydowanie polecam włąsne auto.
.png)
wejac napisał(a):Podpowiedzcie proszę czy jazda "w ciemno" (zawsze tak jeździliśmy do Dalmacji) też się tam sprawdza?
Jeśli tak to może macie jakieś sugestie odnośnie lokalizacji(zwiedzanie ,plażowanie, wieczorem knajpki)
Wybieramy sie 8-go sierpnia do Rovinj
pozdrawiamy![]()
![]()
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne