Re: Jakim autkiem do CRO
napisał(a) trajano » 20.06.2013 23:20
Niedzwiad napisał(a):U lalalala

120 km? Czy 150km? Ja właśnie kupiłem taką jako trzecie auto w rodzinie i powiem tam. Chodzi ciszej i szybciej niż dwu letnia meganka 115km w benzynie. Nic więcej nie trzeba dodawać

120 KM

Co prawda dbam o nią na krawędzi psychopatologii, więc chodzi lepiej niż szwajcarskie sery i smakuje lapiej niż szwajcarskie zegarki... czy jakoś tak, ale i tak zawsze mam wykupione pełne Assistance, tak na wszelaki wypadek. Teraz zmieniłem ubezpieczyciela, ale dotychczas miałem miałem PZU Pomoc w pełnej wersji EUR bez limitu km na udzielenie pomocy (mogłem na nich liczyć nawet gdy auto zepsuło mi siępod domem) i muszę przyznać z autopsji, że bardzo mi się ta polisa przydała

co prawda w EUR nigdy z niej nie korzystałem, ale w Polsce kilka razy. Raz przy walniętej płytce prostowniczej w alternatorze własnie pod domem (holowanie auta do warsztatu plus auto zastępcze na 7 dni) oraz przebita pod domem opona, podczas gdy ja byłem w pracy popołudniu a żona potrzebowała akurat auta. Przyjechali, zdjęli koło, pojechali z żoną do wulkanizatora i po naprawie (oczywiście za naprawę płaciliśmy osobno) zamontowali koło

Koszt takiego assistance to ok. 250 zł na rok. Teraz mam w Aviva gdzie smaochód zastępczy z powodu wypadku lub awarii mogę mieć do 14 dni i koszt samego ubezpieczenia tez podobny

A to jest ten mój potwór na kołach

Uploaded with
ImageShack.com