Każdy lubi co innego , połowa radości dla mnie z pobytu w Cro to tamtejsze drogi i zakręty
Czysta frajda
Dla mnie nie do pomyślenia jechać do Cro "konserwą"
.png)
.png)
termondar napisał(a):artik89 napisał(a):A ja - Fiat Stilo 1,9JTD 2003r.
Fiat Stilo z silnikiem 1,9 JTD TO JEST TO![]()
Sam mam STILO MULTIWAGON 19 JTD i byłem parę razy nim w Chorwacji
.png)
.png)
jara napisał(a):Nissan chyba większy opór, Passat wygodniejszy...a gaz znajdziesz, jest o tym na Forum.
lpg-na-trasie-czechy-austria-slowenia-chorwacja-t9948.html?hilit=lpg

.png)
Idziol napisał(a):jara napisał(a):Nissan chyba większy opór, Passat wygodniejszy...a gaz znajdziesz, jest o tym na Forum.
lpg-na-trasie-czechy-austria-slowenia-chorwacja-t9948.html?hilit=lpg
Wygodniej to mi się jeździ Nissanema Passat na tych 17-stkach śmiga jak złoto
, jak znajdę dobry plik POI do automapy ze stacjami LPG to pewnie padnie na Passata ale Nissan kusi bo na 4 dorosłe osoby oferuje więcej miejsca.
W tamtym roku było obyło się bez żadnych dywagacji:
T4 mimo swoich 400 tys przebiegu znalazła szczęśliwego nabywce, który nakręci nią nawet do 1 MLN
.png)
.png)
Idziol napisał(a):gaz założyłem dopiero 2 miesiące temu, nie korzystałem za granicą z POI z lpg..ale czytałem, że są dość ubogie
ps. Nissan full załadowany spali 7.5 - 8.5 litrów ropy a VW jakieś 9.5-10.5 gazu. Przez opór powietrza Nissan sporo głośniejszy przy prędkości ponad 150 km/h, wiec to jest minus.

.png)
.png)
Idziol napisał(a):W 2011 jechaliśmy przez Węgry trasą 86, w zeszłym roku Czechy, Austria i w tym roku tak samo150 to gdzieś tam na autostradach się osiągało
ale w hardcorowym deszczu w Austri w nocy mimo 4 pasów w 1 stronę jechałem jak ciapa 80 km/h
a wszyscy zasuwali jak gdyby nic
światła, roboty jakieś drogowe, ledwo co widziałem na oczy, w tym roku chyba kupie sobie jakieś okulary do jazdy noca, słyszałem, że dają radę.