.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)

maciek1956 napisał(a):Firma Oleo-Mac wprowadza niedługo na rynek nowy sprzęt. Ma to być jeden silnik spalinowy do czterech przystawek. Przystawki-nożyce do żywopłotu, podkaszarka, kosa do trawy i odkurzacz/dmuchawa. Moc podobno spora jak na takie rozwiązanie. Ceny nie znam, podobno silnik z odkurzaczem ok 1000/1100 zł. Jak działatrudno powiedzieć, firma niezła, ale to jest jednak sprzęt uniwersalny. Zalety: zajmuje mało miejsca, wieszak na ścianę w zestawie. Bardzo mnie na to namawiał sprzedawca, radził poczekać.
.png)
-Yaro- napisał(a):maciek1956 napisał(a):Firma Oleo-Mac wprowadza niedługo na rynek nowy sprzęt. Ma to być jeden silnik spalinowy do czterech przystawek. Przystawki-nożyce do żywopłotu, podkaszarka, kosa do trawy i odkurzacz/dmuchawa. Moc podobno spora jak na takie rozwiązanie. Ceny nie znam, podobno silnik z odkurzaczem ok 1000/1100 zł. Jak działatrudno powiedzieć, firma niezła, ale to jest jednak sprzęt uniwersalny. Zalety: zajmuje mało miejsca, wieszak na ścianę w zestawie. Bardzo mnie na to namawiał sprzedawca, radził poczekać.
Maciek daj znać jak pojawi się to cudo na rynku.
maciek1956 napisał(a):-Yaro- napisał(a):maciek1956 napisał(a):Firma Oleo-Mac wprowadza niedługo na rynek nowy sprzęt. Ma to być jeden silnik spalinowy do czterech przystawek. Przystawki-nożyce do żywopłotu, podkaszarka, kosa do trawy i odkurzacz/dmuchawa. Moc podobno spora jak na takie rozwiązanie. Ceny nie znam, podobno silnik z odkurzaczem ok 1000/1100 zł. Jak działatrudno powiedzieć, firma niezła, ale to jest jednak sprzęt uniwersalny. Zalety: zajmuje mało miejsca, wieszak na ścianę w zestawie. Bardzo mnie na to namawiał sprzedawca, radził poczekać.
Maciek daj znać jak pojawi się to cudo na rynku.
Postaram się czegoś dowiedzieć więcej, kilka ulic od mojej pracy jest firma zajmująca się Oleo-Mac, wpadnę do nich.
.png)
-Yaro- napisał(a):A co się stanie jak przewód przekroczy 50 mbma to jakiś wpływ na pracę urządzenia
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.