.png)

.png)
Ural napisał(a):Masz u mnie jedną jazdę gratis na Ośle.
.png)
.png)
te kiero napisał(a):Problemem małych mieścin jest to, że nie ma gdzie spacerować, tzn mi by się tam nie nudziło, ale Pani J po 2, 3 razie w to samo nie chce już chodzić.
. Jelsa szybko odpadła przy wyborze miejscówki na Hvarze, ale patrząc na to co pokazujesz przyznaję, że jakiś kawałeczek starego miasta tam jest..png)
.png)
marze_na napisał(a):Doskonale Twoją Panią rozumiem, bo mam tak samo. Jelsa szybko odpadła przy wyborze miejscówki na Hvarze, ale patrząc na to co pokazujesz przyznaję, że jakiś kawałeczek starego miasta tam jest.
piekara114 napisał(a):Całkowicie rozumiem Panią J i Marzenę.... Nie ma co czarować, żadne z miasteczek nie jest na tyle duże, żeby było można po nim przez kilka godzin spacerować czy kilka dni i coś nowego odkrywać. I dotyczy to większości takich miasteczek bez względu na to czy to Chorwacja, Grecja czy inny kraj.
Inna sprawa już z większymi miastami, gdzie jest odpowiednio większa przestrzeń, są przystanie, porty, parki, zabytki, muzea itp....
.png)
te kiero napisał(a):Ja tam mogę spacerować bez końca, bo większość życia jestem przy biurkunie nudzi mi się, bo nie mam tego na co dzień.
Lubię samotne poranki w ciszy i spokoju, ale i wieczorne spacery. W dzień też może być, ale najlepiej o poranku, z reszta praktykuje to co najmniej kilku chłopów z Cro.pli![]()
Chyba jedynie w Breli była na tyle długa promenada, że przejście jej całej od Vruji do BV, zajęło nam z 8 dni.

.png)
pomorzanka zachodnia napisał(a):Te plaże wyglądają tak kusząco, że będę musiała dokonać trudnego wyboru, zwłaszcza że nie mogę się nastawiać na dużo plaż (rodzina tego nie wytrzyma). Muszę jeszcze sporo doczytać, żeby się nie pogubić. No i sandały sportowe muszę kupić, bo na Cliffbase chciałabym chociaż spojrzeć, bardzo mi się podoba.
Habanero napisał(a):Rejony S.N. bardzo miło wspominam. Widokowo jest przepięknie, jednak miejsc do plażowania, niestety, mało![]()
W sezonie Lučišća i Skala nie wystarczają na pokrycie tamtejszego zapotrzebowania.
Habanero napisał(a):a poranki mam na wyłączność
.png)

.png)
te kiero napisał(a):Ja tam mogę spacerować bez końca, bo większość życia jestem przy biurkunie nudzi mi się, bo nie mam tego na co dzień.
.png)
majkik75 napisał(a):te kiero napisał(a):Ja tam mogę spacerować bez końca, bo większość życia jestem przy biurkunie nudzi mi się, bo nie mam tego na co dzień.
Podpisuję się. Dla mnie Jelsa ma w sobie jakiś urok. Fajne miasteczko
pozdrawiam, Michał
.png)

Powrót do Nasze relacje z podróży