W Metajnie flauta taka, że nawet łódki stoją w różnych kierunkach.
.png)
.png)
33-35'C.png)
sito_zabrze napisał(a):W pierwszy dzień wieczorem wiało
Bardzo wiało tez w trakcie drogi na wysokości Gracac az do zjazdu na Zadar ( tam gdzie pierwszy raz widać Jardan, tunele, góry ) , auto załadowane, box na dachu, boczny wiatr zmuszał do mocnego trzymania kierownicy
KrysiaCz napisał(a):mrobert napisał(a):My też ruszamy we wtorek, do wczoraj prognozy były optymistyczne, ale dziś wszystko się zmieniłodwa razy byliśmy w lipcu i było pięknie, zadowoliłoby mnie nawet 20 stopni ale bez tego deszczu, który zmusza do siedzenia w miejscu....
Witam, tak czytam o pogodzie i czytam i.... pogoda chyba mi na złość robi .... już mi się odechciewa wyjazdu.Plan był wyruszyć 6.09 i teraz nie wiem - jechać czy odpuścić (trochę żal)
![]()
Może macie jakieś sprawdzone prognozy ???
Pozdrawiam cieplutko
.png)
alechandro napisał(a):KrysiaCz napisał(a):mrobert napisał(a):My też ruszamy we wtorek, do wczoraj prognozy były optymistyczne, ale dziś wszystko się zmieniłodwa razy byliśmy w lipcu i było pięknie, zadowoliłoby mnie nawet 20 stopni ale bez tego deszczu, który zmusza do siedzenia w miejscu....
Witam, tak czytam o pogodzie i czytam i.... pogoda chyba mi na złość robi .... już mi się odechciewa wyjazdu.Plan był wyruszyć 6.09 i teraz nie wiem - jechać czy odpuścić (trochę żal)
![]()
Pozdrawiam cieplutko
Nie jechać...szkoda kasy bo według starego zaprzyjaźnionego Chorwata załamanie będzie takie jakiego od 50 lat nie było...ma się utrzymywać podobno 2 tygodnie![]()
.png)
anchmu napisał(a):alechandro napisał(a):KrysiaCz napisał(a):mrobert napisał(a):My też ruszamy we wtorek, do wczoraj prognozy były optymistyczne, ale dziś wszystko się zmieniłodwa razy byliśmy w lipcu i było pięknie, zadowoliłoby mnie nawet 20 stopni ale bez tego deszczu, który zmusza do siedzenia w miejscu....
![]()
Pozdrawiam cieplutko
Nie jechać...szkoda kasy bo według starego zaprzyjaźnionego Chorwata załamanie będzie takie jakiego od 50 lat nie było...ma się utrzymywać podobno 2 tygodnie![]()
Z tym załamaniem to serio czy Cię poniosło.....
Kurde planuję wyjazd 07.09.