Wiem że było wiele wątków juz na forum ale nie moge do końca znaleźć odpowiedzi na pytania
Jestem troszkę przerażona pierwsza podróżną zagraniczną z dziećmi ale wybór padł na Chorwacje a dokładniej Istrie
.png)
.png)
ladymonia81 napisał(a):Czy warto bardziej szukać kempingu z namiotami (takimi większymi z lodówkami i kuchenkami w środku) lub domkami.
.png)
.png)
ladymonia81 napisał(a):Czyli nie nastwiac sie na kempingi
A może będziesz mógł mógł mi zaproponować jakieś fajne miejscówki?
Czy w tych miejscowościach jest gdzie wyjść wieczorkiem na spacerek? Jak wyglądają plaże Rovijn? czy dla dzieciaków (6 i 8 lat) beda tam fajne miejscówki do kąpieli? No i jak z wyżywienie? czy lepiej samemu coś gotować czy na obiadki da rade w miarę niedrogi sposób się wyżywić na mieście?
.png)
.png)
.png)
ladymonia81 napisał(a):dzięki za info
zainteresowała mnie Premanturaczy ładne sa tam plaże? no i jak z jakimś życiem wieczorową porą? można gdzieś na spacerek sie przejść?
.png)
ladymonia81 napisał(a):...zainteresowała mnie Premantura... jak z jakimś życiem wieczorową porą? można gdzieś na spacerek sie przejść?
.png)
.png)
ladymonia81 napisał(a):A w samej Puli jak sie wypoczywaczy straszny tłok tam jest? Jak z noclegami i plażami?
.png)
.png)
.png)
.png)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne