Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ile zapłacę za nocleg?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
joajer
Cromaniak
Ile zapłacę za nocleg?

Nieprzeczytany postnapisał(a) joajer » 11.05.2008 17:50

Witam, powiedzcie proszę kto wie jakich cen noclegów ( pokój lub apart.) można się spodziewać za 2 osoby na początku czerwca - Kvarner/Dalmacja? Może ktoś coś poleci?
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 11.05.2008 18:09

Witam
Ja na początku czerwca za pokój na Ciovo płacę 11E. (no cóż, ale ja jadę do "niepolecanej" willi :lol:
(willa z czarnej listy) :P
paypal
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) paypal » 12.05.2008 13:15

Apartament w Makarskiej na 3 os (my jedziemy w dwójke, ale jest i łożko i kanapa wiec 3 os spokojnie lub 2 dzieci dodatkwo) na przełomie czerwca i lipca z klimą, balkonem, aneksem kuchennym, widokiem na morze i miejscem parkingowym 27E/ap ale to cena juz dla stałych bywalców :-)
P.s. Jeszcze rok temu w tym okresie było 22E a wiec tutaj tez podwyżki dotarły :(
Aneta.K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aneta.K » 12.05.2008 14:02

paypal........a czy mógłbys podać namiary na to miejsce?My jedziemy koniec sierpnia na 14 dni.....to moje namiary:a.klonek@op.pl
Pozdrawiam! :P
paypal
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) paypal » 12.05.2008 14:14

jasne moge podesłac, ale na Sierpien to podejrzewam ze bedzie najwzyzsza taryfa. W zeszłym roku było to 40E/app ale jak 14 dni to sie ostro targujcie i moze jakies 35e sie uda. Jesli ta cena cie zadowala daj znac podesle na email namiary z telefonem i e-mailem. Gospodarz płynnie mówie po angielsku i niemiecku
Aneta.K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aneta.K » 12.05.2008 14:29

paypal było by super wiesz jedziemy w trójke z dzieckiem i fajnie by było mieć juz cos zaklepane bo zawsze jedziemy w ciemno i sie udaje ale na makarska jedziemy pierwsz raz i wiem że tem więcej ludu.Fajnie jakbys miał jakies foty z tego miejsca?
Pozdrawiam! :papa:
paypal
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) paypal » 12.05.2008 14:41

Poszło na e-mail, dołaczyłem 3 zdjecia, dodam ze masz tam tez TV Sat bo o tym zapomniałem. Do morza okolo 600m, do centrum ok 800m, reszte masz w e-mailu
Aneta.K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aneta.K » 12.05.2008 14:43

Super i dzięki jakby co to sie odezwe :papa:
monika2277
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) monika2277 » 18.05.2008 13:25

Cześć. Wybieram się na Makarską w pierwszej połowie lipca. Paypal ma prośbę podaj mi namiary na tą kwaterę też chętnie skorzystam, jak możesz to dołącz też jakieś zdjęcia. Mój e-mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.
Pozdrawiam Monika
jaranna
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) jaranna » 21.05.2008 12:44

Witam !
Zachęcony entuzjazmem tego forum po raz pierwszy do Chorwacji. Mam b. trywialne pytanie, płacimy gospodarzowi z góry czy na końcu? :?:
kulka53
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kulka53 » 21.05.2008 12:53

Ja zawsze ( i to nie tylko w CRO) po obejrzeniu apartamentu/kwatery płacę z góry. Albo od razu, albo następnego dnia. Często i tak trzeba tak zrobić :wink:
jaranna
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) jaranna » 21.05.2008 12:55

kulka53 napisał(a):Ja zawsze ( i to nie tylko w CRO) po obejrzeniu apartamentu/kwatery płacę z góry. Albo od razu, albo następnego dnia. Często i tak trzeba tak zrobić :wink:

Tak też myślałem, dzięki ziomalowi!
joajer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) joajer » 21.05.2008 17:36

A ja już nigdy nie zapłacę za całość z góry przy dłuższym pobycie. Mogę dać np za 10 dni a 8-go dnia zapłacić za następne np 5dni. Nauczka, bo po 2 dniach nie wiesz czy gospodarz, sąsiedzi, warunki itd będą takie na jakie wyglądają. Klient który ma mi jeszcze zapłacić jest bardziej ważny niż ten który już zapłacił.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Ile zapłacę za nocleg?
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone