.png)
.png)
to może wpadniesz do baru i coś postawiszaga i jacek napisał(a):maciek1956 napisał(a):Dzisiaj wypadają urodzinki Leszka ZIELONEGO----wszystkiego NAJ..... i oczywiście wielu wyjazdów do CRO życzy Maciek z żoną
i moje też ..................
.png)
Leszek Skupin napisał(a):No to jest nas więcej z 15 stycznia tylko czy Agi czy Jacka urodziny bo tego nie wiadomo![]()
Wszystkiego najlepszego bo już się pewno nie dowiem bo idę do domciu
ajak się dowiem to już będzie jutro
Pozdrav
.png)
.png)
canon33 napisał(a):m-29 napisał(a):Z przykrością stwierdzam Januszu,że niestety narazie to ja wygrywam.
M-29
29.09.1950
A jednak jestem od Was lepszy. Takiego rocznika nie znalazłem na tym forum. Marzec 1948. No i co![]()
.png)
canon33 napisał(a):m-29 napisał(a):Z przykrością stwierdzam Januszu,że niestety narazie to ja wygrywam.
M-29
29.09.1950
A jednak jestem od Was lepszy. Takiego rocznika nie znalazłem na tym forum. Marzec 1948. No i co![]()
.png)
graszka37 napisał(a)::)Witam wszystkich starszych i młodszych..temat troche nie na temat...Chorwacji ale...za to mam okazje do drugiego wpisu na tym forum
![]()
1968 ..nie widze tu nikogo z tego roku...ale widze tu fajna ekipke, klimacik....i fajne pogaduchy ...pozdrawiam wszystkie roczniki !!!
.png)
rich72 napisał(a):graszka37 napisał(a)::)Witam wszystkich starszych i młodszych..temat troche nie na temat...Chorwacji ale...za to mam okazje do drugiego wpisu na tym forum
![]()
1968 ..nie widze tu nikogo z tego roku...ale widze tu fajna ekipke, klimacik....i fajne pogaduchy ...pozdrawiam wszystkie roczniki !!!
Grażka Ty też podaj pełną datę - może Ci ktoś kiedyś życzenia złoży
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.