Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ile macie lat?

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 19.01.2007 17:22

graszka37 napisał(a):
rich72 napisał(a):
graszka37 napisał(a)::) :) Witam wszystkich starszych i młodszych..temat troche nie na temat...Chorwacji ale...za to mam okazje do drugiego wpisu na tym forum :) :) 1968 ..nie widze tu nikogo z tego roku...ale widze tu fajna ekipke, klimacik....i fajne pogaduchy ...pozdrawiam wszystkie roczniki !!!

Grażka Ty też podaj pełną datę - może Ci ktoś kiedyś życzenia złoży

masz racje-może kiedyś ...a najlepiej 12 maja 12.05.1968 dzięki wielkie rich 72 ...wyglądasz dużo młodziej :wink:
no i bardzo miły jesteś... 8) 8) coraz bardziej mi sie tu podoba...

:oops: normalnie aż się zawstydziłem :wink: a dla miłych staram się też być miłym :D :wink:
canon33
Globtroter
Re: Hyde Park

Nieprzeczytany postnapisał(a) canon33 » 19.01.2007 20:15

rich72 napisał(a):
canon33 napisał(a):
m-29 napisał(a):Z przykrością stwierdzam Januszu,że niestety narazie to ja wygrywam.
M-29
29.09.1950

A jednak jestem od Was lepszy. Takiego rocznika nie znalazłem na tym forum. Marzec 1948. No i co :?: :lol:

Dziadku a któregoż to marca bo chcę Cię wpisać :wink:

Może być 31.
Powiem Ci młodzieńcze, że w tym roku spotkałem w CRO dwoje Polaków, którzy tak lekko licząc byli starsi ode mnie o 15 lat. Ale nie jeden siedzący w pieleszach klimatyzowanych kwater pozazdrościł by im fantazii i kondycji. Co prawda nie byli turystami wedrującymi, ale mieszkali na kampingu w super urządzonym wielkim namiocie, a podróż powrotną planowali przez Wenecję.
Z ludźmi, to tak jak z samochodami. 15-to letni merc budzi jeszcze pożądanie, no a xxxx (to jest zakodowana marka), żałość. Pozdrawiam i życzę młodego ducha. 8)
canon33
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) canon33 » 19.01.2007 21:16

J@nek napisał(a):
canon33 napisał(a):
m-29 napisał(a):Z przykrością stwierdzam Januszu,że niestety narazie to ja wygrywam.
M-29
29.09.1950

A jednak jestem od Was lepszy. Takiego rocznika nie znalazłem na tym forum. Marzec 1948. No i co :?: :lol:

No normalnie poczułem się jak jakiś gówniarz :lol:

jak to miło być młodszym. :(
Jola L-G
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola L-G » 19.01.2007 22:29

canon33 napisał(a):
J@nek napisał(a):
canon33 napisał(a):
M-29
29.09.1950

No normalnie poczułem się jak jakiś gówniarz :lol:

jak to miło być młodszym. :(

Niekoniecznie, bo każdy wiek ma swoje uroki,,,, pożyjesz dłużej to się przekonasz. Pozdro...... :papa: :papa: :papa: :papa: :papa: :papa:
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 19.01.2007 22:51

Młodszy rocznikiem--OK, ale czy młodszy duchem ?
Np mój ojciec za kilka dni kończy 81 lat, plany ma na najbliższe min 20 lat, kupuje nowy rower, remontuje kuchnię, stare wiosła do kajaka musi w tym sezonie wymienić, .... I co z tego, ze ma 81 lat. Pływa w jeziorze od ok połowy maja do konca wrzesnia (z moją mamą--78 lat).
Powiedzcie -- MŁODZI - czy Wy dożyjecie takich lat w takiej kondycji, czy macie tyle życia w sobie.
Ja niedługo kończę 51 lat i patrzę z zazdroscią na rodziców, na ich podejście do zycia, biorę z nich przykład.
Pozdrawiam
Jola L-G
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola L-G » 19.01.2007 22:55

maciek1956 napisał(a):Młodszy rocznikiem--OK, ale czy młodszy duchem ?
Np mój ojciec za kilka dni kończy 81 lat, plany ma na najbliższe min 20 lat, kupuje nowy rower, remontuje kuchnię, stare wiosła do kajaka musi w tym sezonie wymienić, .... I co z tego, ze ma 81 lat. Pływa w jeziorze od ok połowy maja do konca wrzesnia (z moją mamą--78 lat).
Powiedzcie -- MŁODZI - czy Wy dożyjecie takich lat w takiej kondycji, czy macie tyle życia w sobie.
Ja niedługo kończę 51 lat i patrzę z zazdroscią na rodziców, na ich podejście do zycia, biorę z nich przykład.
Pozdrawiam

Maciek tak trzymaj, bo uważam, że życie ma swój urok niezależnie od wieku i co tu się chwalic młodością. Zawsze jestem młoda duchem :!: :!: :!: :papa: :papa: Pozdro......
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 19.01.2007 23:10

canon33 napisał(a):
rich72 napisał(a):
canon33 napisał(a):
M-29
29.09.1950

Dziadku a któregoż to marca bo chcę Cię wpisać :wink:

Może być 31.
Powiem Ci młodzieńcze, że w tym roku spotkałem w CRO dwoje Polaków, którzy tak lekko licząc byli starsi ode mnie o 15 lat. Ale nie jeden siedzący w pieleszach klimatyzowanych kwater pozazdrościł by im fantazii i kondycji. Co prawda nie byli turystami wedrującymi, ale mieszkali na kampingu w super urządzonym wielkim namiocie, a podróż powrotną planowali przez Wenecję.
Z ludźmi, to tak jak z samochodami. 15-to letni merc budzi jeszcze pożądanie, no a xxxx (to jest zakodowana marka), żałość. Pozdrawiam i życzę młodego ducha. 8)

właśnie tak myślę że skoro udało nam się spotkać tu na tym forum to znaczy że lat mamy wszyscy tyle samo - a ile to zależy od samopoczucia :D

Cannon33 witaj wśród swoich :lol: :lol: :lol: :wink:
graszka37
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) graszka37 » 19.01.2007 23:51

rich72 napisał(a):
graszka37 napisał(a):
rich72 napisał(a):
graszka37 napisał(a)::) :) Witam wszystkich starszych i młodszych..temat troche nie na temat...Chorwacji ale...za to mam okazje do drugiego wpisu na tym forum :) :) 1968 ..nie widze tu nikogo z tego roku...ale widze tu fajna ekipke, klimacik....i fajne pogaduchy ...pozdrawiam wszystkie roczniki !!!

masz racje-może kiedyś ...a najlepiej 12 maja 12.05.1968 dzięki wielkie rich 72 ...wyglądasz dużo młodziej :wink:

:oops: normalnie aż się zawstydziłem :wink: a dla miłych staram się też być miłym :D :wink:

eee.. tam od razu starasz się ...
po prostu : jesteś miły ! 8) 8)
Jola L-G
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola L-G » 19.01.2007 23:54

graszka37 napisał(a):
rich72 napisał(a):
graszka37 napisał(a):
rich72 napisał(a):

eee.. tam od razu starasz się ...
po prostu : jesteś miły ! 8) 8)

Na forum to on jest naprawdę miły i sympatyczny-(piszę bez podtekstów)
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 20.01.2007 00:19

no normalnie popadnę w samouwielbienie :D :wink: a wtedy już se ze mną rady nie dacie :wink:
kjedi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kjedi » 20.01.2007 00:41

no tak-do tej pory tego rocznika nie widziałem to może i czas zanim dinozaury upomną się o tego co grał w piłkę ich jajkami- styczeń po imprezie noworocznej 69(chodzi o rok:) )
canon33
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) canon33 » 20.01.2007 17:02

rich72 napisał(a):no normalnie popadnę w samouwielbienie :D :wink: a wtedy już se ze mną rady nie dacie :wink:

No i dobrze. Wiecej takich. :!: :!: :!: :D
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 20.01.2007 17:34

Tak czytam te posty o wieku, o tym co ludzie robią mając duuuuużo więcej wiosen na karku ode mnie to przypomina mi się reklama pewnego Towarzystwa Ubezpieczeniowego gdzie na koniec "dziadek" wsiadając do swojego luksusowego SUVa wrzuca wsteczny i tylnym zderzakiem wali prosto w Tarpana, ten się rozsypuje, a "dziadek" mówi: "Trzeba mieć fantazję i pieniążki synku".

Styl życia :?: Taaaaa. Też bym tak chciał jak będę w zbliżonym wieku.

Będąc na Peljesacu wjechaliśmy na przełęcz, z której było rewelacyjnie widać Korculę nie wiem może 400 może 500 m.n.p.m. Patrzymy a tam na parkingu stoi człowiek z rowerem w pełnym ekwipunku i zdejmuje kask z głowy. Wyglądał jak Atlas. Tyle że miał siwe włosy. Wyglądał na ok 50 lat. Zaczęliśmy z nim rozmawiać o jeździe na rowerze. W pewnym momencie wskazując na wyżej położony kawałek przełęczy mówi, że tam na niego czeka jego tata 8O . Zaniemówiliśmy. Pełny podziw 8O i szacunek. Ja raczej nigdy tego nie osiągnę. Oni byli młodzi. Poczułem się przy nich jak stary cap.

Pozdraviam wszystkich młodych :D
graszka37
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) graszka37 » 20.01.2007 18:46

rich72 napisał(a):no normalnie popadnę w samouwielbienie :D :wink: a wtedy już se ze mną rady nie dacie :wink:

nie bądż snobem !!! daj sie wielbić innym :wink: :wink: :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.01.2007 11:22

To i ja się dopiszę:
01.07.1961
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.