ceny w Cro
2009 sierpień - 7 dni rodzina 2+1 Lopar wyspa Rab hotel San Marino ( dwa posiłki z alkoholem ) 3600 plus cała reszta ( paliwo, winiety, autostrady, prom , rozrywka ) 3800 = 7400 pln
2010 sierpień - 7 dni (2+1) wyspa Hvar, miejscowość Hvar hotel Amfora ( dwa posiłki ) 8000 plus cała reszta 4700 = 12700 pln
2011 lipiec 10 dni (2+2) wiek dzieci 6 l i drugie 5 miesięcy wyspa KRK , miejscowość Baska hotel corinthia ( dwa posiłki 5600 plus cała reszta 4600 = 10200 pln.
dla porównania szwagier kwatera prywatna na poddaszu ten sam termin 2+2 dzieci wiek 11 i 5 lat koszt kwatery 2400 plus reszta zamknął się kwotą łączną 9.000 pln, dodam ,że auto paliło benzynę i nie żałował na alkohol w knajpach ...
2012 lipiec byliśmy w Vodice , hotel Olympia 2+2 (wiek 7 i 1,5 miesięcy ) pobyt 10 dni dwa posiłki cena 6600 pln plus cała reszta 3000 zł = 9600 pln.
dla porównania jechał z nami drugi szwagier kwatera 2200 pln za 4 dorosłe osoby bo dzieciaki mają po 20 i 21 lata, sporo jedzenia z domu i dużo dostali od właściciela , przynosił owoce, rybki i dużo własnej naleweczki o różnych smakach od orzechowej po miodową a kończąc na wiśniówkach. Powiem szczerze właściciel po 70 były marynarz ale facet złota rączka i nic na szwagrze nie zarobił a był szczęśliwy

kwatera z klimą dwa osobne pomieszczenia na parterze super... Jednak całkowity koszt przy czterech dorosłych zamknął mu się z bagażem 9783 zł wszystko wyliczone mają w notesiku...
2013 pierwszy tydzień sierpnia Tucepi hotel Bluesun Alga, cena: 9622 PLN, 2 posiłki
Makarska hotel Dalmacija, cena: 9226 PLN, 2 posiłki
Takie oferty na pobyt w hotelach otrzymaliśmy dla rodziny 2+2 z dziećmi 7- 2, 5 roku.
Z góry proszę o nie negowanie mojej osoby za wyjazdy hotelowe ale miałem ten plus, że wygrywałem w firmie w latach 2009/10/11 tzw vouchery kwotowe do wykorzystania a były one na znaczną kwotę więc nie bolało mnie płacenie za hotele. Choć porównując koszt pobytu moich szwagrów w kwaterach lub znajomych, którzy jadąc do Chorwacji nie szczędzą na wszystkim kwoty końcowe są podobne... W przypadku małych dzieci sporo pieniędzy ucieka na lody soczki i frytki ... W tym roku również szukałem kwater w miejscowościach Makarska, Primosten i Tucepi a kwoty oferowane przez właścicieli za pobyt w sierpniu początek 10 noclegów wahają się od 3700 do 5000 tys więc zaczynamy zbierać pieniądze na wakacje...jak uzbieramy na hotel to będzie hotel jak nie to kwatera ... Zobaczymy co życie przyniesie a voucherów już nie będzie, bo rozwiązali nasze struktury sprzedaży i czas szukać innego pomysłu na życie