Nie marudzić. Jechać! Powodzenia
.png)
.png)
cooleczka napisał(a):dids76 napisał(a):Wszystkie moje dotychczasowe wyjazdy były albo pod koniec czerwca, albo na początku września. Nie wiem skąd ruszasz, gdzie i jaka trasą chcesz jechać, ale według mnie powinieneś się w tych 6tys. bez problemu zmieścić. Jeździmy jako rodzina 2+1 i za apartamenty płaciliśmy od 30 do 35 euro. Paliwo i autostrady to w moim przypadku 1200 do 1300zł. Nigdy nie przekroczyliśmy kwoty 5tys za wyjazd.
Ty masz fajnie, bo bliżej
.png)
.png)
krispinus napisał(a):KrisM napisał(a):.... obliczyłem sobie, że w tym roku na dojazd i opłaty drogowe (ok 1550 km) ...
Nie wracasz![]()
.png)
Raul73 napisał(a):krispinus napisał(a):KrisM napisał(a):.... obliczyłem sobie, że w tym roku na dojazd i opłaty drogowe (ok 1550 km) ...
Nie wracasz![]()
1550 zł na dojazd i powrót to według ciebie dużo ...
, bo albo autor w obliczeniach nie wziął pod uwagę drogi powrotnej, albo po prostu się pomylił w zapisie..png)
).Ten system jeszcze mnie akurat nie zawiódł w obliczeniach
.Nad polskim morzem też można przeżyć i spędzić urlop za niewiele i wiele .png)
, bo albo autor w obliczeniach nie wziął pod uwagę drogi powrotnej, albo po prostu się pomylił w zapisie..png)
krispinus napisał(a):Raul73 napisał(a):krispinus napisał(a):
Nie wracasz![]()
1550 zł na dojazd i powrót to według ciebie dużo ...
Jakie zł![]()
Ja widzę km.
Skoro KrisM jedzie z kuj-pom to te 1550 km to zapewne w jedną stronę.
.png)
.png)
cronaturki napisał(a):
Ostatnie wyjazdy do Chorwacji dzieliliśmy na co najmnije dwa dni, a tegoroczna trasa do celu potrwa okolo 4 dni![]()
.png)
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko