Wiesz, ktoś te medale zdobędzie, ktoś nie - inaczej być nie może, ale skoro oni nas tak kontrolowali i zarzucali nam tyle rzeczy, to niech się nie spodziewają, że będziemy przymykać oko na ich "wyczyny"
Pozdrawiam
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
marze_na napisał(a):sandomingo napisał(a): a teraz mamy jakiegoś murowanego faworyta? Chyba nie...
Jak to nie mamy? A siatkarze? I Isia?
Fatamorgana napisał(a):Powiedz to sportowcom, którzy jeżdżąc po świcie widzą i wiedzą jakie są standardy...
Mają więc prawo narzekać, skoro jest na co.
To, że mieszkałeś w Uk to twoja osobista tragedia, ja tam nie mieszkałem i nie zamierzam - widziałeś co widziałeś i to też są subiektywne odczucia do których oczywiście masz prawo, a ja mam prawo się z nimi nie zgadzać co czynię właśnie. To, że angole są specyficzni to każdy wie, ale niestety to oni dostali olimpiadę, a nie my więc nie ma co się brandzlować teraz, poczekamy na koniec i ocenimy z perspektywy widza, a nie sportowca bo to prawie zawsze zależy od wyniku (spytaj Kozakiewicza czy się nie cieszy z ustawionej - zbojkotowanej przez wiele krajów olimpiady w Moskwie 1980r.)Fatamorgana napisał(a):Ale ja też mam prawo krytykować i narzekać.
Bo mieszkając kilka lat w UK ciągle słyszałem jacy to oni są najlepsi i że mają zajeb...wysokie standardy.
Wszystkich innych traktują i oceniają z góry najczęściej.
Zapatrzeni w czubki własnych nosów nie mają zakichanego pojęcia o innych krajach i ich możliwościach, technologii, sportowcach i ich dokonaniach.
Jest to kraj wysoce odmienny od reszty Europejczyków.
Fatamorgana napisał(a):A propos wpadek na wielkich imprezach sportowych, to ta wpadka z flagą przypomina mi mega wpadkę Węgrów podczas MŚw wioślarstwie w ub. roku, gdy zwycięskim Niemkom zagrano... hymn hitlerowskiej III Rzeszy zamiast dzisiejszego....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.png)
zebik napisał(a):...Usain Bolt nawet jakby zjadł prażoną łapę jaszczurki to i tak ze 4 medale do Jamajki zawiezie to samo Phelps.
.png)
.png)
.png)
GSM napisał(a):Niepokojąco ciekawe czy jakieś zamachy zorganizują w trakcie IO aby mocniej ruszyć na Syrie,Liban i potem Iran
.png)