Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Igrane nocleg

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
MSzulz
Globtroter
Igrane nocleg

Nieprzeczytany postnapisał(a) MSzulz » 23.07.2008 19:17

w lipcu po raz pierwszy byłam tydzień w Chrowacji i z czystym sumieniem mogę polecić apartamenty u Emila Talijancica, przebywaliśmy w Villi RIBICE 5, pokoje czyste, klimatyzowane z dużym balkonem z widokiem na morze, do plaży dośłownie 10 m (trzeba przejść przez uliczkę)
mogę podać namiary jeśli ktos zainteresowany
andre2
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) andre2 » 25.07.2008 19:55

Witam czy możesz wysłać namiary adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl wielkie dzięki :lol: [/b]
cenjar
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) cenjar » 27.07.2008 15:16

Wybieramy się do Igrane pomiędzy 17-29 sierpnia.
Mam pytanko jak wygląda sytuacja ze sklepami w tym miasteczku.
Przeczytałem na forum informację, że jest konzum lecz stronka konzum.hr tego nie potwierdza!
MSzulz
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) MSzulz » 28.07.2008 21:00

niestety najbliższy sklep Konzum jest w Makarskiej, więc nie wiem skąd takie info :roll:
w samym Igrane korzystaliśmy z dwóch marketów, nie wiem nawet czy jest więcej :wink:
jeden przy promenadzie, ale ceny dosyć wysokie,
drugi przy poczcie - ceny całkiem niezłe
pieczywo kupowaliśmy natomiast w piekarni przy promenadzie, mieliśmy bardzo blisko, a i ceny całkiem dobre
jeżeli coś jeszcze to pytaj, mój e-mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
MSzulz
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) MSzulz » 28.07.2008 21:01

andre2 - namiary poszły :lol:
ewa-irena
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa-irena » 29.07.2008 07:35

Też wczoraj wróciłam z 10 dniowego urlopu w Igrane . Miejscowosć fajna , bardzo mi się podobała , nie za duża , Jadranka przez nią nie przechodzi - na urlop rodzinny super . W razie pytań też służę podpowiedziami .
Pozdrav , Ewa
agaw
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) agaw » 02.08.2008 23:10

Witaj Cenjar,
Będziemy w Igrane w terminie 18 sierpnia - 01 września. Czy wyjeżdżacie 17-go czy musicie być na miejscu w tym termine? Jaką trasą zamierzacie jechać?
Pozdrawiam,
Agaw
agaw
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) agaw » 02.08.2008 23:14

Czy ktos z Was nocował może w apartamencie Adriatic? Właściciel Ivo Bakalić?
lord59
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) lord59 » 06.08.2008 09:26

Poproszę o namiar.
Wybieram się z żoną od 07.09 na 12 dni.
Można również dowiedzieć się o ceny?
Pozdrawiam
Zdzisław
lord59
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) lord59 » 06.08.2008 09:27

MSzulz napisał(a):w lipcu po raz pierwszy byłam tydzień w Chrowacji i z czystym sumieniem mogę polecić apartamenty u Emila Talijancica, przebywaliśmy w Villi RIBICE 5, pokoje czyste, klimatyzowane z dużym balkonem z widokiem na morze, do plaży dośłownie 10 m (trzeba przejść przez uliczkę)
mogę podać namiary jeśli ktos zainteresowany

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone