Co do cen biletów - te 18 kun - to naprawdę niewiele. Puszka piwa w Konzumie kosztuje 11, nie mówiąc o cenach parkingów w samym Dubrovniku!!!
.png)
.png)
Igłą pinii napisał(a):Podziwiam Waszą determinację w pieszym dojściu i zejściu ze Srd! Co do "spaceru" Jadranką, to solidaryzuję się z Tobą. Ja mam podobnie, w chwili zagrożenia nie odzywam się słowem i maksymalnie skupiam na szczęśliwym dojściu do celu.
Co do cen biletów - te 18 kun - to naprawdę niewiele. Puszka piwa w Konzumie kosztuje 11, nie mówiąc o cenach parkingów w samym Dubrovniku!!!
.png)
lotnikwsk napisał(a):Nic Ci się nie pokręciło![]()
wiele przewodników tak pisze i wprowadza ludzi w błąd

.png)
Habanero napisał(a):Wszystko nadrobiłemHvar i Dubrovnik to dla mnie, jak na razie biała karta, którą mam nadzieję kiedyś odkryć.

.png)
elka21 napisał(a):Miejmy nadzieję, że oprócz kilku sińców na pupie, nic Ci się bardziej poważnego nie stało![]()
Abakus68 napisał(a):
A jeśli chodzi o pupę... Pisałaś o czarnej, a tu widać, że nie tylko czarna, ale jeszcze zbita... Potrzebujesz jakiegoś masażu?
Abakus68 napisał(a):taki, gdy się o jakieś 800-900 metrów przejedzie zjazd z autostrady w Poznaniu i trzeba cofnąć...
słoma79 napisał(a):jestem...spóźniony, ale jestemnadrobiłem, nawet ten spacer
.png)

.png)
piotrf napisał(a):Marta , masz o sześć zdjęć więcej z Cavtatu niż jawięc nie jest tak źle
, reszta uleciała w niebyt razem z laptopem . . .
Abakus68 napisał(a):Nie ilość, lecz jakość!!! Kolejna miejscowość, do której chce się zajechać...
Powrót do Nasze relacje z podróży