kasia72 napisał(a):No i przegrali![]()
Mocno wierzę, że następny mecz będzie lepszy.
Gorzej to naprawdę ciężko jest zagrać.
.png)
.png)
ikar napisał(a):Oj można.
Obrona była ok, bramkarze również, Michał Jurecki i Karol podobnie.
.png)
arkona napisał(a):ikar napisał(a):Oj można.
Jak obrona była ok to chyba inne mecze oglądaliśmy. W pewnym momencie Serbowie mieli 73% skuteczności. Czasem defensywa była zagubiona jak dzieci we mgle i żal było patrzeć jak ich rozgrywają. Mam nadzieję, że się pozbierają w meczach ze Słowacją i Danią. Jednak jak na razie prezentują się gorzej niż w MŚ w Szwecji.
.png)
.png)
.png)
kamil1929 napisał(a):arkona napisał(a):ikar napisał(a):Oj można.
Jak obrona była ok to chyba inne mecze oglądaliśmy. W pewnym momencie Serbowie mieli 73% skuteczności. Czasem defensywa była zagubiona jak dzieci we mgle i żal było patrzeć jak ich rozgrywają. Mam nadzieję, że się pozbierają w meczach ze Słowacją i Danią. Jednak jak na razie prezentują się gorzej niż w MŚ w Szwecji.
Witam.
22 bramki stracone to nie jest zle,ale 18 zdobyte i tu jest problem
.png)
arkona napisał(a):kamil1929 napisał(a):arkona napisał(a):ikar napisał(a):Oj można.
Witam.
22 bramki stracone to nie jest zle,ale 18 zdobyte i tu jest problem
Dzisiejsze spotkanie pokazało jak dobra defensywa wpływa na skuteczność. Agresja koncentracja "czytanie gry" doprowadziło w konsekwencji do mnóstwa przechwytów i przełożyło się na skuteczność w ataku. Chyba nikt nie ma wątpliwości, że obrona dzisiaj była lepsza niż w niedzielę choć Polacy stracili więcej bramek.
.png)