Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

handball - piłka ręczna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
arkona
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arkona » 15.01.2012 21:49

kasia72 napisał(a):No i przegrali :(
Mocno wierzę, że następny mecz będzie lepszy.

Gorzej to naprawdę ciężko jest zagrać.
ikar
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ikar » 15.01.2012 22:15

Oj można.

Obrona była ok, bramkarze również, Michał Jurecki i Karol podobnie.

Cała reszta kicha (szkoda że nie Jicha) i chłopaki zdają sobie z tego sprawe. Bądźmy z nimi na dobre i na złe!

W innych spotkaniach spore niespodzianki. Dzwonił do mnie kuzyn z pytaniem jak ma obstawiać inne spotkania. Rady miałem dwie: rozsądek podpowiadała że Niemcy jednak poradzą sobie z Czechami a Szwedzi wygrają z Macedonią. A tu jednak spore niespodzianki. Za to własnie kocham ręczną !!!
arkona
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arkona » 16.01.2012 12:14

ikar napisał(a):Oj można.

Jak obrona była ok to chyba inne mecze oglądaliśmy. W pewnym momencie Serbowie mieli 73% skuteczności. Czasem defensywa była zagubiona jak dzieci we mgle i żal było patrzeć jak ich rozgrywają. Mam nadzieję, że się pozbierają w meczach ze Słowacją i Danią. Jednak jak na razie prezentują się gorzej niż w MŚ w Szwecji.
kamil1929
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kamil1929 » 16.01.2012 13:09

arkona napisał(a):

Jak obrona była ok to chyba inne mecze oglądaliśmy. W pewnym momencie Serbowie mieli 73% skuteczności. Czasem defensywa była zagubiona jak dzieci we mgle i żal było patrzeć jak ich rozgrywają. Mam nadzieję, że się pozbierają w meczach ze Słowacją i Danią. Jednak jak na razie prezentują się gorzej niż w MŚ w Szwecji.

Witam.
22 bramki stracone to nie jest zle,ale 18 zdobyte i tu jest problem :wink:
Krzysztof i Lidia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzysztof i Lidia » 17.01.2012 20:13

Dzisiaj Nasi rozbili Słowaków, szczególnie w drugiej połowie :D

Gratulacje :D
ikar
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ikar » 17.01.2012 20:59

Świetny mecz. Tak naprawdę nie ma między nami aż tak dużej różnicy, jednak cieszy rekordowa wygrana. Kluczowy będzie pojedynek z Danią. Chyba najlepszym rozwiązaniem byłaby dzisiejsza przegrana Serbów, my wygrywamy z Danią, Słowacją z Serbią i wchodzimy z 4 punktami :)

Marzenie do spełnienia czy nie ? :)
ikar
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ikar » 17.01.2012 21:01

Acha. Jeszcze jedno. Dzisiaj dla mnie player of the match -Mariusz Jurkiewicz. Chłopak mocno niedoceniany. I kto wie, niech zwróci uwagę że on z Lubina a ja z Głogowa :)
arkona
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arkona » 17.01.2012 21:07

kamil1929 napisał(a):
arkona napisał(a):

Witam.

Dzisiejsze spotkanie pokazało jak dobra defensywa wpływa na skuteczność. Agresja koncentracja "czytanie gry" doprowadziło w konsekwencji do mnóstwa przechwytów i przełożyło się na skuteczność w ataku. Chyba nikt nie ma wątpliwości, że obrona dzisiaj była lepsza niż w niedzielę choć Polacy stracili więcej bramek.
sviva
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sviva » 17.01.2012 21:29

ikar napisał(a):Acha. Jeszcze jedno. Dzisiaj dla mnie player of the match -Mariusz Jurkiewicz. Chłopak mocno niedoceniany. I kto wie, niech zwróci uwagę że on z Lubina a ja z Głogowa :)

No niepodobne, czyżbyście się nie lubili...??:D
kamil1929
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kamil1929 » 18.01.2012 06:19

arkona napisał(a):
kamil1929 napisał(a):
arkona napisał(a):

Witam.

Dzisiejsze spotkanie pokazało jak dobra defensywa wpływa na skuteczność. Agresja koncentracja "czytanie gry" doprowadziło w konsekwencji do mnóstwa przechwytów i przełożyło się na skuteczność w ataku. Chyba nikt nie ma wątpliwości, że obrona dzisiaj była lepsza niż w niedzielę choć Polacy stracili więcej bramek.

Tak :wink: ze Slowacja wszystko dzis bylo lepsze i dlatego taki wynik.
Czekamy na Dunczykow :wink:
kamil1929
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kamil1929 » 18.01.2012 06:22

Koledzy a jakie ladne te Slowaczki :wink:
ikar
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ikar » 18.01.2012 07:39

ładne, tylko szkoda że takie smutne ;)
armar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) armar » 18.01.2012 08:08

No chłopaki znowu pokazali charakter , Słowacy to nie chłopcy do bicia graja w niezłych klubach i z Duńczykami zagrali naprawde dobrze , z naszymi wytrzymali tylko 25 minut :D

Ale z Duńczykami to znowu mesz o wszystko , jak nie wygrają to z pierwsza czwórką musimy sie praktycznie pożegnać :?

A co do Słowaczek :D , spora liczba kibiców może świadczyć o tym ze część z nich to kibice miejscowi spośród diaspory mieszkającej w Serbii .

Największa diaspora Słowaków mieszka właśnie w Serbii ( Wojwodinie) osiedlani w czasach Cesarstwa Austriacko-Węgierskiego . Sam poznałem takiego Słowaka na wczasach w Chorwacji , do szkoły średniej chodził z językiem Słowackim więc nie było problemów przy rozmowach :D .

Podobnie Węgrzy mogą liczyć na kibiców spośród swoich ziomków z Wojwodiny .
morgana
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) morgana » 19.01.2012 19:44

Ależ emocje w meczu z Duńczykami. Ale najważniejsze, że jest zwycięstwo :D . Brawo panowie, brawo Wichary!
Leszek W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek W » 19.01.2012 19:53

Gratulacje!!!
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

handball - piłka ręczna - strona 23
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone