Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

handball - piłka ręczna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 25.01.2011 19:56

28:23 :cry:
Bramkarzami meczu się nie da wygrać! :evil: :roll:
Trzeba jeszcze coś strzelić....

Gratuluję Josko! 8)

ps
a co do gwałtu o którym wspomniał Josko, to pod koniec meczu widać było,że Balic ma takie zapędy..... :lol: :wink:
kleeberg
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kleeberg » 25.01.2011 20:10

anakin napisał(a):28:23 :cry:

Jeszcze Tłuk na 24..... i koniec :evil:

28:24
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 25.01.2011 20:33

Brawa dla zwycięzców.

Trudno wygrać z jedną z najlepszych w ostatnich latach drużyną, jeśli atakujący grają najsłabszy mecz w turnieju :cry:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.01.2011 21:04

Janusz Bajcer napisał(a):Brawa dla zwycięzców.

Trudno wygrać z jedną z najlepszych w ostatnich latach drużyną, jeśli atakujący grają najsłabszy mecz w turnieju :cry:

No powiedzmy sobie szczerze, Chorwaci w tym turnieju grali niezłą KICHĘ jak na ich możliwości....a MY :?: ...to już szkoda gadać... SUPERKICHĘ :!: Zero szybkich kontrataków, zero przemyślanych akcji podczas przewagi, rażąca strata bramek i piłek nawet podczas swojej przewagi, wentowa taktyka nie istniała, zamiast błyskawicznego powrotu do obrony - zmiany w zestawieniu, słaby Bielecki...nie ma sensu dalej wymieniać.
Absolutnie nie zasłużyliśmy na finały. Powodzenia w grze o siódemkę, ale Madziarów zlekceważyć nie wolno...inaczej znowu lanie w dupę :!:
Josko Bulic
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Josko Bulic » 25.01.2011 21:29

Zbit latwo wigralyszme bo Polski atak trwa za dugo i potem strata, Vori kradnie cali czas piuke z ronk a Balić rozwala obrone ze wszyskich stron i genijalnie podaje .Szmal w pirwszoj polowi tszima Polske i nie pozwala na wijenkszom pszewage mojich bo genijalnie brońi .Czy ja nie muwilem co bendzie?Slotke kedisz bendom moje kolacije mnia mniam :D :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.01.2011 23:10

..świetny komentarz na onecie..-Wenta pozazdrościł Mickiewiczowi..i też stworzył ...Dziadów.... :lool: :lool: :lool:
Jęczydupa miał jednak rację..... :wink:
ante_
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ante_ » 25.01.2011 23:59

A jednag wygralismi.

Jek bismi mi mieli Szmala to by nas nikt nie zaczymal, albo hociasz tego rezerwowego(tesz bardzo dobry).

Szmal jak ma 30% obrony to go Wenta zdejmuje bo to jest za slabo dla nijego,nasz jak ma 20% to jest najlepszym zawodnjikem w družynie.

Naprzyklad w meczu z Danskom mjal 2 dwie obrony. :lol:
Josko Bulic
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Josko Bulic » 26.01.2011 00:05

Vidiś Antiśa da smo ih smlatili.Nisi virova da Poljaci nemaju śanse s nama.Lipo san van ja govoria da su naśi bolji :D
ante_
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ante_ » 26.01.2011 00:19

Ma kako Joke da im virujen nakon onih partija na početku? :lol:

Ali dobro, digli su se na kraju i pokazali da znaju neki k...

Ipak dobit jednu Poljsku koja ipak nešto predstavlja u rukometu nije mala stvar. :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.01.2011 08:55

lubelski napisał(a):..świetny komentarz na onecie..-Wenta pozazdrościł Mickiewiczowi..i też stworzył ...Dziadów.... :lool: :lool: :lool:
Jęczydupa miał jednak rację..... :wink:

Gdybym nie miał racji to nie pisałbym tego...od samego początku mówiłem - jaka drużyna, takie wyniki ale rozumiem, że świetna gra z Chile mogła co niektórym rozbujać fantazję... :wink:

Wygrywając z ogórkami nie zdobywa się medalu a jeszcze niedawno Szwedzi czy Duńczycy nie mieli po co wychodzić przeciwko Polakom na parkiet... :D

Ale coś nasi znawcy ucichli...Dromader zwiał chyba w ciepłe regiony gdzie jego miejsce a zawodowiec wziął się z powrotem za zajęcie płatnego zabójcy bo z typowania wyników nie wyżyje... :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.01.2011 10:30

Dla mnie prawdziwie wymierną korzyścią z tej fazy mistrzostw jest "panta pitanta" Joški.
Tak się mnie czepiła ta odzywka, że wtrącam ją średnio co trzecie zdanie.
Nie mając absolutnie pojęcia co znaczy.
Lijep pozdrav Joško. Panta pitanta. :D
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 26.01.2011 10:40

Zabrakło mi w tym meczu charakteru i woli do zmiany wyniku.
Szkoda.
zawodowiec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) zawodowiec » 26.01.2011 10:47

alessandro1977 napisał(a):zawodowiec wziął się z powrotem za zajęcie płatnego zabójcy bo z typowania wyników nie wyżyje... :D

:lol:

yanopodkivano napisał(a):Lijep pozdrav Joško. Panta pitanta. :D

:lol::lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.01.2011 10:48

yanopodkivano napisał(a):Dla mnie prawdziwie wymierną korzyścią z tej fazy mistrzostw jest "panta pitanta" Joški.
Tak się mnie czepiła ta odzywka, że wtrącam ją średnio co trzecie zdanie.
Nie mając absolutnie pojęcia co znaczy.
Lijep pozdrav Joško. Panta pitanta. :D

To jest nas dwóch choć ja też nie mam pojęcia o co biega...

"... zmloczymo was jak panta pitu...." Obrazek
zawodowiec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) zawodowiec » 26.01.2011 10:56

Zapewne zmłócimy... no i zmłócili. Svaka cast :D
panta pitu
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

handball - piłka ręczna - strona 16
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone