Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

handball - piłka ręczna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 23.01.2011 22:36

Marek40 napisał(a):
kaszubskiexpress napisał(a):Duńczycy i Francuzi to kandydaci do złota, więc przegrana jedną bramką nie jest czymś strasznym.

Na tym etapie nie jest ważne czy jedna bramką czy 10-ma się przegrywa tu są ważne punkty a ich mamy tylko 2 a Dania 6

Miałem na myśli, to że taka przegrana nie jest hańbiąca...... Szkoda, jasne , że szkoda, ale Małysz się podniósł, Stoch zaskoczył i na 1 miejsce wskoczył, zawsze będzie się z czego cieszyć.

:lol:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 24.01.2011 12:05

Janusz Bajcer napisał(a):Chorwatów też warto pokonać :D

Jak najbardziej!
Tym bardziej,że czeka mnie przecież kolacja u Josko! :D 8) :wink:
zawodowiec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) zawodowiec » 24.01.2011 15:02

zawodowiec napisał(a):Może i ja teraz jestem jęczydupa ;) , wiem że chłopcy są sami sobie winni że tak dali ciała w pierwszej połowie. Ale z drugiej strony można tak samo powiedzieć że jakby Duńczycy nie dali się tak nam ogrywać w drugiej połowie to by spokojnie wygrali bez pomocy sędziów i bez tego niesmaku. Mecz był wyrównany i te kilka sędziowskich decyzji przeważyło szalę.

alessandro1977 napisał(a):"Jęczydupa" - następnym razem zawodowcu zastanów się zanim coś rzucisz pod moim adresem bo chyba nie chcesz ścinać się ze mną słownie...ja postanowiłem przystopować więc złośliwy w odpowiedzi wobec Ciebie nie będę...

Chciałbym tylko zwrócić uwagę, że kierowałeś się niepodpartymi żadnymi argumentami ambicjami a teraz musisz obejść się smakiem...ja byłem na to przygotowany ( ale wirusy forumowe mnie obsiadły ) dlatego brak medalu mi powiewa...

Alessandro - to było z przymrużeniem oka ;) ale przepraszam jeśli się poczułeś urażony. A ostatnim razem użyłem tego określenia względem siebie jeśli nie zauważyłeś, bo mam do siebie dystans :P

z poważaniem
Wirus Forumowy :lol:
ante_
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ante_ » 24.01.2011 17:19

No i niestety Polacy, zamiast walczic w finale bedziemy walczic o nic.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 24.01.2011 17:25

ante_ napisał(a):No i niestety Polacy, zamiast walczic w finale bedziemy walczic o nic.

O Olimpiadę będziemy walczyć Ante :D
No i musimy się Wam zrewanżować za ostatnią porażkę w ME :wink:
ante_
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ante_ » 24.01.2011 17:37

A tak, zavsze coć.

Przeviduje remis 29:29.

Oglondalem wczoraj wasz mecz z Serbiom.

BIELECKI. :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 24.01.2011 17:49

ante_ napisał(a):A tak, zavsze coć.

Przeviduje remis 29:29.

Biorę w ciemno :D Mamy trzecie miejsce w grupie i pewny udział w kwalifikacjach do Olimpiady :D
Wy będziecie musieli o tą kwalifikacje jeszcze powalczyć :wink:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 24.01.2011 18:05

ante_ napisał(a):No i niestety Polacy, zamiast walczic w finale bedziemy walczic o nic.

No nie wiem... czy honor to mało?
ante_
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ante_ » 24.01.2011 18:14

No nie, o honor tesz czeba grać.

Ale czeba przyznać že i Wy i my liczylismi jednak na wiecej bo mamy dobre ekipy.

Panie Janusz, gramy slabo, takrze remis z Polskom potpisuje odrazu, bezwzgendu na Olimpiade. :wink:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 24.01.2011 18:37

ante_ napisał(a):Panie Janusz, gramy slabo, takrze remis z Polskom potpisuje odrazu, bezwzgendu na Olimpiade. :wink:

Hrvatska u boj

Polska do boju

:D :D
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 24.01.2011 20:19

Janusz Bajcer napisał(a):O Olimpiadę będziemy walczyć...

W kwestii formalnej. O udział w Igrzyskach Olimpijskich. Olimpiada trwa. Pozdrawiam.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.01.2011 20:33

FRANCJA - NORWEGIA 28:25
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 24.01.2011 20:43

romuald22 napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):O Olimpiadę będziemy walczyć...

W kwestii formalnej. O udział w Igrzyskach Olimpijskich.

Jak najbardziej zgoda, zastosowałem tzw. skrót myślowy :D
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 24.01.2011 20:52

HISZPANIA-ISLANDIA 32:24
Josko Bulic
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Josko Bulic » 24.01.2011 23:10

Katastrofa to dla malo slowo na tich mojich pajacuw kturi z takwom gracijom szpacerujom po boisku jak jakesz modelki na pokazach mode.Tylko denerwujom relatiwno normalnich kibicuw i majom w dupy kritike na swuj rachunek.Jutro grame o chonor,olimpijade i kilka mojich kolacija no to jest ha ha o co walczit.W sobote upoznalem Pszemka kturi cali czas powtaża bug,chonor ,ojczizna i Polska od moża do moża.Prawdżiwi Polski patriota ale psziznaje da jest Horwacija dużo lepsza w szczipjorniaku od Polske.Anakin, Januszu bondż cie mondri i psziznajcie da som jednak moje babcze lepsze od waszich gladijatoruw ha ha.Zobaczite jutro jak Babetine gwalcom i rozwalajom na pantu pitantu Waszich Gladijatoruw. :D :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

handball - piłka ręczna - strona 14
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone