Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

handball - piłka ręczna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 20.01.2011 22:54

Rzeczywiście do tej pory może nie zachwycili, ale boją się ich inne zespoły, nie bez powodu........

Tak na marginesie..... widzę, że poziom dyskusji w sejmie udziela się również tutaj......

Noszą Orła na klacie........więc zawsze z nimi :D
kamil1929
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kamil1929 » 20.01.2011 23:10

Boja i respect.Bedzie medal zobaczycie :wink:
zawodowiec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) zawodowiec » 20.01.2011 23:15

Sta sam reko o nasima se isto tici hrvatskog momcada. U takvom turniru nije moguce da se pobijedi svaku tekmu. Nadam se da nas najlosiji dan je bio danas i dalje sve bice samo bolje.
Ante, Josko, Biker - kak se kaze "jęczydupa" na hrvatskom? :lol: Cmizdra? Cmizdrija?
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 20.01.2011 23:18

zawodowiec napisał(a):Sta sam reko o nasima se isto tici hrvatskog momcada. U takvom turniru nije moguce da se pobijedi svaku tekmu. Nadam se da nas najlosiji dan je bio danas i dalje sve bice samo bolje.
Ante, Josko, Biker - kak se kaze "jęczydupa" na hrvatskom? :lol: Cmizdra? Cmizdrija?

ja też mam taką nadzieję
Josko Bulic
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Josko Bulic » 20.01.2011 23:37

Cmizdravac Zawodowiec ale jeszcie som ine bardzie wulgarne .Dziszaj jakasz tragedija ,wiesz Polaci som walczyli do końca i to sie liczy ale te moje babetine nic nisom walczile tylko sie czongale na boisku jak szczury zaklejoni klejem :twisted:
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 20.01.2011 23:41

Nie gniewajcie się.Ale ten dyskurs to jak rozmowa o polityce. Każdy ma swoje zdanie i każdy widział co innego.
Ja też oglądałem ten mecz i mam ogólne swoje zdanie ale boje się je wypowiedzieć bo a nuż mam inne.
Z rzeczy trochę z boku istniejących to drażni mnie nieustanne powtarzanie przez komentatorów stwierdzenie - "Gladiatorzy". A mam szacunek do naszych piłkarzy ręcznych za ich osiągnięcia i ich postawę pomimo dzisiejszej porażki. Dla komentatorów dla Szwedów "była to gra o życie". Pier....lenie. I tak by weszli do 2 tury. Gra o życie byłaby gdyby nie weszli po porażce. To apropos...
Ogólnie Polacy dwa lata temu wchodzili z gorszym bilansem punktowym.Może tym razem będzie lepiej niż brąz....
kleeberg
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kleeberg » 20.01.2011 23:42

Josko Bulic napisał(a): tylko sie czongale na boisku jak szczury zaklejoni klejem :twisted:

:lol: Poezja kibica.... :wink:

Następny mecz wygrają!
Uśmiechnij się :D
zawodowiec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) zawodowiec » 21.01.2011 00:14

Josko Bulic napisał(a):Cmizdravac Zawodowiec ale jeszcie som ine bardzie wulgarne .

Takie właśnie mi powiedz. Jos uvijek ucim Tvoj lijep jezik i hocu da znam takve uzrecice :lol:

Josko Bulic napisał(a):Dziszaj jakasz tragedija ,wiesz Polaci som walczyli do końca i to sie liczy ale te moje babetine nic nisom walczile tylko sie czongale na boisku jak szczury zaklejoni klejem :twisted:

Mistrzostwo świata! :lol:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 21.01.2011 07:38

Twardy mecz.
Teraz już wiadomo nad czym trzeba popracować przed meczami z Danią, Serbią i Chorwacją.
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 21.01.2011 07:51

Jacek S napisał(a):Teraz już wiadomo nad czym trzeba popracować przed meczami z Danią, Serbią i Chorwacją.

Czyli?

Wenta twierdzi, że wystarczyłoby realizować to, co potrafimy, a tego wczoraj zabrakło.

Powiedziałbym, że zamiast poprawiać, trzeba być konsekwentnym i błędów nie popełniać,
a resztę zrobią za nas przeciwnicy.

Prosta recepta na sukces ...

A Szmal się rozkręca ... :D
jerzyk
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) jerzyk » 21.01.2011 08:13

romuald22 napisał(a):Nie gniewajcie się.Ale ten dyskurs to jak rozmowa o polityce. Każdy ma swoje zdanie i każdy widział co innego.
Ja też oglądałem ten mecz i mam ogólne swoje zdanie ale boje się je wypowiedzieć bo a nuż mam inne.
Z rzeczy trochę z boku istniejących to drażni mnie nieustanne powtarzanie przez komentatorów stwierdzenie - "Gladiatorzy". A mam szacunek do naszych piłkarzy ręcznych za ich osiągnięcia i ich postawę pomimo dzisiejszej porażki. Dla komentatorów dla Szwedów "była to gra o życie". Pier....lenie. I tak by weszli do 2 tury. Gra o życie byłaby gdyby nie weszli po porażce. To apropos...
Ogólnie Polacy dwa lata temu wchodzili z gorszym bilansem punktowym.Może tym razem będzie lepiej niż brąz....

popieram mistrzostwa to nie jeden mecz,
pozd
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 21.01.2011 08:17

weldon napisał(a):Czyli?

Ja tam się nie znam ale jak się nie strzela goli będąc w przewadze...remis?
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 21.01.2011 08:34

Josko Bulic napisał(a): te moje babetine nic nisom walczile tylko sie czongale na boisku jak szczury zaklejoni klejem

Ja bym się zastanawiał powoli nad stworzeniem odrębnego tematu pt.złote myśli Josko :!: :D
Normalnie te Twoje teksty mnie rozp......ają!!! :lool: :lool: :lool:

A wracając do tematu.
Nie można liczyć na dobry wynik jeżeli się oddaje 6-7 piłek przeciwnikowi na 9-tym metrze.Wystarczyłoby połowę tych strat zamienić na bramki i...........wynik byłby zgoła inny!
Zupełnie nie rozumiem alechandro Twojej opinii o Szmalu.... :roll:
Wg mnie największa wczorajsza " nędza" to Bielecki! :roll: :cry:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 21.01.2011 08:36

Jacek S napisał(a):
weldon napisał(a):Czyli?

Ja tam się nie znam ale jak się nie strzela goli będąc w przewadze...remis?

Diabli wiedzą, na remisy to ja bym nie szedł ;)
Nie ma co poprawiać, wiesz, lepsze jest wrogiem dobrego, tylko trzeba staranniej robić to, co potrafią.

I będzie dobrze :D
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 21.01.2011 08:37

Też uważam, że Bielecki był najsłabszy wczoraj............ ale szacun dla niego za "całokształt"
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

handball - piłka ręczna - strona 10
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone