Tak na marginesie..... widzę, że poziom dyskusji w sejmie udziela się również tutaj......
Noszą Orła na klacie........więc zawsze z nimi
.png)
.png)
.png)
zawodowiec napisał(a):Sta sam reko o nasima se isto tici hrvatskog momcada. U takvom turniru nije moguce da se pobijedi svaku tekmu. Nadam se da nas najlosiji dan je bio danas i dalje sve bice samo bolje.
Ante, Josko, Biker - kak se kaze "jęczydupa" na hrvatskom?Cmizdra? Cmizdrija?
.png)
.png)
.png)
Josko Bulic napisał(a):Cmizdravac Zawodowiec ale jeszcie som ine bardzie wulgarne .
Josko Bulic napisał(a):Dziszaj jakasz tragedija ,wiesz Polaci som walczyli do końca i to sie liczy ale te moje babetine nic nisom walczile tylko sie czongale na boisku jak szczury zaklejoni klejem
.png)
Jacek S napisał(a):Teraz już wiadomo nad czym trzeba popracować przed meczami z Danią, Serbią i Chorwacją.
.png)
romuald22 napisał(a):Nie gniewajcie się.Ale ten dyskurs to jak rozmowa o polityce. Każdy ma swoje zdanie i każdy widział co innego.
Ja też oglądałem ten mecz i mam ogólne swoje zdanie ale boje się je wypowiedzieć bo a nuż mam inne.
Z rzeczy trochę z boku istniejących to drażni mnie nieustanne powtarzanie przez komentatorów stwierdzenie - "Gladiatorzy". A mam szacunek do naszych piłkarzy ręcznych za ich osiągnięcia i ich postawę pomimo dzisiejszej porażki. Dla komentatorów dla Szwedów "była to gra o życie". Pier....lenie. I tak by weszli do 2 tury. Gra o życie byłaby gdyby nie weszli po porażce. To apropos...
Ogólnie Polacy dwa lata temu wchodzili z gorszym bilansem punktowym.Może tym razem będzie lepiej niż brąz....

Josko Bulic napisał(a): te moje babetine nic nisom walczile tylko sie czongale na boisku jak szczury zaklejoni klejem
.png)
Jacek S napisał(a):weldon napisał(a):Czyli?
Ja tam się nie znam ale jak się nie strzela goli będąc w przewadze...remis?
.png)