alessandro1977 napisał(a):To jest moja opinia - Wam może się nie podobać podobnie jak ja nie muszę podzielać Waszych ochów i achów nad tą drużyną...
Przyznam że żenująca i mało konstruktywna jest ta Twoja opinia.
podszywacz napisał(a):alessandro1977 napisał(a):To jest moja opinia - Wam może się nie podobać podobnie jak ja nie muszę podzielać Waszych ochów i achów nad tą drużyną...

jan_s1 napisał(a):alessandro1977 napisał(a): nie muszę podzielać Waszych ochów i achów nad tą drużyną...
Żadnych ochów i achów nie wydawałem i nie wydaję, ale z tym wstydem to może trochę przesadziłeś. A?
.png)
mkm napisał(a):alessandro1977 napisał(a):Nie sądzę...poza tym Szwedzi to pierwszy przeciwnik, który coś tam reprezentuje...strach pomyśleć co będzie z tuzami...
Ale wstyd...
Nie ma wstydu ... a reszta to prawda .
.png)
alessandro1977 napisał(a):podszywacz napisał(a):alessandro1977 napisał(a):To jest moja opinia - Wam może się nie podobać podobnie jak ja nie muszę podzielać Waszych ochów i achów nad tą drużyną...
Uwierz - najmniej obchodzi mnie Twoja ocena
.png)
alessandro1977 napisał(a):To jest moja opinia - Wam może się nie podobać podobnie jak ja nie muszę podzielać Waszych ochów i achów nad tą drużyną...
.png)
kamil1929 napisał(a):Bedzie polfinal.Jest dobra ekipa.
.png)