Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

handball - piłka ręczna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Liquid
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Liquid » 20.01.2011 22:09

alessandro1977 napisał(a):To jest moja opinia - Wam może się nie podobać podobnie jak ja nie muszę podzielać Waszych ochów i achów nad tą drużyną...

Przyznam że żenująca i mało konstruktywna jest ta Twoja opinia.
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 20.01.2011 22:09

alessandro1977 napisał(a):Nie sądzę...poza tym Szwedzi to pierwszy przeciwnik, który coś tam reprezentuje...strach pomyśleć co będzie z tuzami...

Ale wstyd... :D
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 20.01.2011 22:10

alessandro1977 napisał(a):Nie sądzę...poza tym Szwedzi to pierwszy przeciwnik, który coś tam reprezentuje...strach pomyśleć co będzie z tuzami...

Nie ma wstydu ... a reszta to prawda .
jan_s1
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jan_s1 » 20.01.2011 22:11

alessandro1977 napisał(a): nie muszę podzielać Waszych ochów i achów nad tą drużyną...

Żadnych ochów i achów nie wydawałem i nie wydaję, ale z tym wstydem to może trochę przesadziłeś. A? :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.01.2011 22:11

podszywacz napisał(a):
alessandro1977 napisał(a):To jest moja opinia - Wam może się nie podobać podobnie jak ja nie muszę podzielać Waszych ochów i achów nad tą drużyną...

Uwierz - najmniej obchodzi mnie Twoja ocena :papa:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.01.2011 22:12

jan_s1 napisał(a):
alessandro1977 napisał(a): nie muszę podzielać Waszych ochów i achów nad tą drużyną...

Żadnych ochów i achów nie wydawałem i nie wydaję, ale z tym wstydem to może trochę przesadziłeś. A? :wink:

No masz rację - ze wstydem mnie poniosło ale fatalnie to wyglądało...
Liquid
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Liquid » 20.01.2011 22:12

mkm napisał(a):

Nie ma wstydu ... a reszta to prawda .

Popieram, wszelkim wstydom mówimy zdecydowane NIE !
Liquid
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Liquid » 20.01.2011 22:14

alessandro1977 napisał(a):
podszywacz napisał(a):

Uwierz - najmniej obchodzi mnie Twoja ocena :papa:

Twoja również ani mnie grzeje ani ziębi ale już sam przyznałeś że przesadziłeś.
Dromader
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dromader » 20.01.2011 22:17

Oczywiście, ale czytając Twój post miałem (i chyba nie tylko ja) wrażenie, że oglądamy inne mecze 8O Większość drużyny, a zwłaszcza bramkarz, pokazali się dzisiaj z jak najlepszej strony :!:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.01.2011 22:18

Zgadza się kolego - przesadziłem - zapewne dlatego, że boję się, że ponownie nadmuchany balon drastycznie pęknie...a dalej będą drużyny zadecydowanie lepsze od Szwedów...
Jeżeli okaże się, że się mylę to pierwszy przyznam się tutaj do błędu - możesz być tego pewny...
jan_s1
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jan_s1 » 20.01.2011 22:24

alessandro1977 napisał(a):boję się, że ponownie nadmuchany balon drastycznie pęknie...

Widzę, że boimy się wspólnie... :lol:
kamil1929
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kamil1929 » 20.01.2011 22:29

Bedzie polfinal.Jest dobra ekipa.
jacky z DG
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacky z DG » 20.01.2011 22:34

kamil1929 napisał(a):Bedzie polfinal.Jest dobra ekipa.

i tak trzymać !! :wink: :wink: :lol: :lol: :P :P

zawodowiec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) zawodowiec » 20.01.2011 22:48

Alechandro jak zwykle nasz dyżurny jęczydupa ;) :lol: Zawsze powtarzam że na takim turnieju ciężko jest wygrać wszystkie mecze jak się gra co 1-2 dzień. Szwedzi mieli słabszy dzień przedwczoraj, my dziś - za dużo strat w ataku, przez to przerąbaliśmy. Wierzę że to było chwilowe zmęczenie, będzie dobrze. Kasa na prezydenta, jak zwykle.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.01.2011 22:52

zawodowiec napisał(a):Alechandro jak zwykle nasz dyżurny jęczydupa

:D :) :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

handball - piłka ręczna - strona 9
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone