Zabrałem ptasie mleczko, polskie piwa i żubrówkę.
Gospodyni mnie wyprzedziła i w 3 dzień przyszła z butelką swojskiego wina, a my w zamian byliśmy przygotowani na swoje gifty
.png)
.png)
.png)
Ninja332 napisał(a):Ja jadę pierwszy raz i po przeczytaniu Waszych pomysłów, postanowiłam zabrać ze sobą nasze toruńskie pierniki. Mam nadzieję, że będą naszej gospodyni smakować
.png)
.png)
.png)
bigredone napisał(a):Podejmę w tym roku ryzyko dostarczenia naszym drogim gospodarzom małej polskiej świnki, prosiaczka. Żywa oczywiście byłaby najlepsza, ale nie wiem czy dowiozę, bo będę jechał kilka dni. Ale wezmę troszkę siana na podróż i może się uda

.png)
bigredone napisał(a):Podejmę w tym roku ryzyko dostarczenia naszym drogim gospodarzom małej polskiej świnki, prosiaczka. Żywa oczywiście byłaby najlepsza, ale nie wiem czy dowiozę, bo będę jechał kilka dni. Ale wezmę troszkę siana na podróż i może się uda
.png)
Stanley_1985 napisał(a):Ja kupuję regionalną Wódkę Raciborską, 4 piwa Raciborskie Klasyczne i Michaszki MieszkoDrugi raz jadę do tego samego gospodarza i myślę że się wpasuję w gust.
.png)