.png)
.png)
krutom napisał(a):AdamSz napisał(a): … Gdzie jest wreszcie, Krakuscity ??// ….
Jest, żyje, ma się dobrze.
Czasem (rzadko) zagląda.
Zmieniły się czasy, zmieniło się forum, zmieniła się Chorwacja.
Wszystko się zmienia.
.png)
krakusowa napisał(a):Jestem, aktualnie w Mlini oczywiście z krakusem
.png)
AdamSz napisał(a):empire13 napisał(a):Na 7 wyjazdów do Cro nigdy nie widziałem na plaży grilla.
Za to widziałem sikające dzieci do wody. Może o tym zrób temat? Nie wiem jakiej byli narodowości ale na pewno komuś psuli wizerunek
Twoje dzieci...Twoja sprawa ))
/////
.png)
AdamSz napisał(a): … Gdzie jest wreszcie, Krakuscity ??// ….
.png)
krakuscity napisał(a):Serdecznie pozdrawiam Wszystkich znanych i nieznanych mi Cromaniaków.
krakusowa napisał(a):Jestem, aktualnie w Mlini oczywiście z krakusem

.png)
krakuscity napisał(a):AdamSz napisał(a): … Gdzie jest wreszcie, Krakuscity ??// ….
Jestem![]()
Mam się dobrze już jako emeryt. Ostatnio jeździmy do Chorwacji dwa razy w roku , już nie na kwatery z własnym żarełkiem a włóczymy się po hotelach bo wiek wymaga wygód, ale własnym transportem. Serdecznie pozdrawiam Wszystkich znanych i nieznanych mi Cromaniaków.
Grilla na plaży nie palę .- ot taka uwaga aby było w temacie.
.png)

.png)
Marlowe1994 napisał(a):AdamSz napisał(a):Palenie grilla na pląży w Chorwacji, czyli poprawiamy nasz wizerunek....
Szacun, że ci się chce tyle pisać. Chyba, że używasz AI![]()
Przeczytasz tu jak zwykle, że inni też palą i to nas rozgrzesza. Albo i nic nie przeczytasz bo wprowadzony jest ostracyzm przez osoby które w takim wątku nie mogą błysnąć wiedzą o cro, bo były juz enty raz na wybrzeżu. I na nic tu info, że na 352 kilometrze autocesty widać pochylone drzewo. Ja sam bym nie palił grilla poza miejscem do tego wyznaczonym. Wiem co to pożar, przeżyłem i widziałem dwa, widziałem cały spalony kemping i siedząc całą noc z nogami w morzu słuchałem jak wybuchają butle z gazem.

.png)
.png)
.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.