weldon napisał(a):JackDaniels;) napisał(a):no i zaczyna robić się w temacie wiocha
Ale co? Niby, że nie wolno na plażę pójść z butlą gazową, albo z 42-calową anteną satelitarną?![]()
Przesadzasz
ja nie o tym
weldon napisał(a):JackDaniels;) napisał(a):no i zaczyna robić się w temacie wiocha
Ale co? Niby, że nie wolno na plażę pójść z butlą gazową, albo z 42-calową anteną satelitarną?![]()
Przesadzasz
.png)
Ja znalazłabym jeszcze sporo innych przykładów, jak białe skarpetki do sandałów, poza na hejnalistę, słuchanie "Ona tańczy dla mnie" i wiele, wiele innych...charlie_ napisał(a):A wracając do tematu, grillowanie na publicznej plaży to coś w stylu zostawiania ręczników i "rezerwowania" sobie miejsc na plaży, albo bicia braw po wylądowaniu samolotu
charlie_ napisał(a): BTW - grillowanie na balkonie w bloku powinno być karane (np. chłosta)
Arooo napisał(a): A propos grilowania na plaży ciekawi mnie co z resztkami z ewentualnego nocnego grilla??Czy da się ładnie posprzątać po sobie w nocy???
Nie chciałbym przyjść rano na plaże i siedzieć w popiele, ościach itp
Zdarzyło mi się grillować i na plaży i na balkonie...Marmarka napisał(a):Wioska? Czy ja wiem… grill na Odra, albo w parku to tez wioska?w takim razie Wroclaw wiesniakami stoi
(bez obrazy
! ). jesli bedziemy grillowac, to o zmroku, na jakims uboczu, co by ludzi nie denerwowac I wlasnie wioski duzej nie robic
a do tego bedzie to wrzesien wiec I ludu troche mniej.
W apartmanie faktycznie może być ciężko - i o miejsce do grillowania, i o zgodę właścicielaMarmarka napisał(a):Szukam alternatywy gdyby w apartmanie nie bylo miejsca na grillowanie![]()
.png)
weldon napisał(a):
Są gazowe
.png)
Rysio napisał(a):weldon napisał(a):Są gazowe
Piotrek ale nie wiem czy gazowy nie zostanie zaliczony do grupy z otwartym ogniem. Sprawdzać bym raczej nie próbował.

.png)
Rysio napisał(a):Za dużo mają do stracenia ...
.png)
.png)
weldon napisał(a):...nie przypominam sobie, żebym się z czymś takim, jak i z grillem na plaży, kiedyś w Cro zetknął.
.png)
.png)
.png)
.png)
empire13 napisał(a):Na 7 wyjazdów do Cro nigdy nie widziałem na plaży grilla.
Za to widziałem sikające dzieci do wody. Może o tym zrób temat? Nie wiem jakiej byli narodowości ale na pewno komuś psuli wizerunek
.png)
AdamSz napisał(a): … Gdzie jest wreszcie, Krakuscity ??// ….
.png)
AdamSz napisał(a):Palenie grilla na pląży w Chorwacji, czyli poprawiamy nasz wizerunek....
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.