Qazik napisał(a):fly ile placiliscie za nocleg w plitvice etno house i czy trzeba wczesniej rezerwowac?
Sorry że z takim opóźnieniem...
rezerwowałem przez Booking.com w lutym, płaciłem 80€ +barek
pozdro
fly
.png)
Qazik napisał(a):fly ile placiliscie za nocleg w plitvice etno house i czy trzeba wczesniej rezerwowac?
.png)

.png)
Mati2810 napisał(a):Ja w Chorwacji byłem do tej pory dwa razy i będę jechał trzeci. Zawsze jeżdżę na dalmację środkową. Jeżdżę trasą przez Czechy, Austrię i Słowenię. Nocuję w Czechach w niedużym miasteczku Mikulov przy granicy z Austrią. Mieszkam w woj. Warmińsko-Mazurskim i w Mikulov jest dokładnie półmetek całej podróży (jadąc pierwszy raz do Trogiru). Gdy drugi raz jechałem na Brac także tam nocowałem.
Pzdr
.png)
Crocodyl napisał(a):Guinness79 napisał(a):Witam, a możesz zdradzić jaki jest koszt noclegu w tym pensjonacie?. Wybieram się we wrześniu do Chorwacji i interesuje mnie nocleg w Austrii na jedną noc w obie strony 2+1
Ceny masz podane na ich stronie. Ja także jadę we wrześniu i pierwszy nocleg mam 31.08/1.09 więc może się spotkamy.
.png)
Crocodyl napisał(a):Fanka napisał(a):OEKOTEL Kalsdorf- trzeba uważać na śniadaniu co się je. Mleko było zepsute, kumpelka wzięła łyka i niestety ten łyk wystarczył aby się pochorować...
Niestety (?) kolejna słaba opinia o przereklamowanym hotelu. Na podstawie własnego doświadczenia (nocowałem tam w 2010 r.), wpisów innych użytkowników forum oraz porównania z innymi miejscami noclegowymi mogę z pełnym przekonaniem odradzać nocleg w tym miejscu. Za podobne pieniądze można znaleźć miejsce gdzie nie czuje się jak intruz, który powinien być zadowolony że ma gdzie spać i co zjeść rano. Sama bliskość trasy to marna rekomendacja. Widać, że z roku na rok jest coraz słabiej. Jeśli już ktoś dojechał do Graz to lepiej poszukać czegoś już w Słowenii lub w samym mieście. Zawsze można jeszcze coś zobaczyć, zwiedzić a nie spacerować po austriackim "zad....iu" gdzie jedyną atrakcją jest słabe kąpielisko.
.png)
eMeF napisał(a):
Do Crocodyl:
Ja również w tym terminie zatrzymuję się na nocleg w tym pensjonacie. Jedziemy po raz pierwszy do Chorwacji, dodatkowo z 9 miesięcznym dzieckiem. Czy możesz udzielić jakichś wskazówek odnośnie najlepszej godziny, aby wyjechać po nocy z pensjonatu, tak aby zminimalizować możliwość trafienia na korki i inne utrudnienia? Celem jest Brist, niedaleko Makarskiej.
Z góry dziękuję za wszelkie rady
.png)
Guinness79 napisał(a):
Gdzieś przeczytałem, że lecisz do Chorwacji z początkiem wrześni? To tak jak my i nawet chyba ta sama miejscowość Baska Voda. Pozdrawiam i jak coś to piwko na plaży

.png)
Crocodyl napisał(a):eMeF napisał(a):
Do Crocodyl:
Ja również w tym terminie zatrzymuję się na nocleg w tym pensjonacie. Jedziemy po raz pierwszy do Chorwacji, dodatkowo z 9 miesięcznym dzieckiem. Czy możesz udzielić jakichś wskazówek odnośnie najlepszej godziny, aby wyjechać po nocy z pensjonatu, tak aby zminimalizować możliwość trafienia na korki i inne utrudnienia? Celem jest Brist, niedaleko Makarskiej.
Z góry dziękuję za wszelkie rady
Witaj Kolego bardzo chętnie podzielę się moimi doświadczeniami. Myślę, że najlepiej pogadamy w Monichkirchen. Ja planuję być na miejscu ok.17tej więc będzie dużo czasu. Pozdrawiam i do zobaczenia.

.png)
.png)
.png)
.png)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi