Re: Gdzie spać w drodze do HR i z powrotem; polecamy i odrad
napisał(a) satia » 13.07.2017 12:00
i już po

Pytałam w czerwcu o nocleg w Austrii z psem. No i jednak w Austrii nie było łatwo znaleźć coś na ostatnią chwilę.
Za to dla tych #zpsem

- polecam (znalezione przez booking) Guesthouse Kaucic lub bezpośrednio (nie mogę ponoc umieszczać linków na forum, niestety) - więc na fejsie znaleźć Gostilna na kmetiji Kaučič, w zakładce informacje jest namiar na stronę internetową. Dodam, ze booking oferuje znacznie lepsze zdjęcia niż sama strona.
Skromnie w pokojach, ale miejsce przeurocze, czysto, wiocha taka malownicza, że hej, jedzenie porcje dla armii (raz trafiłam na niezbyt miękki schab, reszta mega pyszna i wypasiona, jaja od własnych kur, zupa ekstra, podawana w wazy dla 100 osób, przepyszne śniadania), pokój dla naszej czwórki i psa 80uero ze śniadaniem. Cichutko tam, rodzinnie, nie ma imprezowania czy chamstwa.
Młoda miała mały plac zabaw, konie, osiołki (nie do głaskania, a do pooglądania), dwa piesy tamtejsze.
No to my mamy metę na przyszłe lata.
pozdrawiam i tym, co dopiero przed wakacjami w Cro - pogody stabilnej życzę i miłego wypoczynku.
I dodam, że w połowie czerca Simuni wygląda jak nasza Łeba... 5 lat temu byłam w czerwcu i było 10 osób na plaży. Teraz 700 razy więcej. Ale woda git, pogoda git, tylko po wino do Pagu trzeba jeździć.