Gästehaus Frans-Jozef
2872 Mönichkirchen 27
Austria
...ale niestety nie było miejsc...
PS.
W drodze do CRO poznaliśmy właścicieli tego pensjonatu...
Polacy, znakomici ludzie!
...może następnym razem się uda...
.png)
.png)
ploti78 napisał(a):witam
jakiś sprawdzony nocleg w okolicy Salzburg, Austria 2+2 dobrze ze śniadaniem
dziękuje
.png)
Iwona Szu napisał(a):My załatwialiśmy u Pani Teresy Bodo. Nie miała wolnych miejsc ale znalazła miejsca u jej znajomych. Mąż zaprowadził nas tam. Mieliśmy cały dom (2 piętra) do dyspozycji a było na tylko 7 osób. Płaciliśmy po 12 euro od osoby. Wszystko załatwialiśmy z P. Teresą. Na drogę powrotną też zamówiliśmy.
Balatonfoldvar Pani Teresa Bodo ( Polka ) +36306181679
Pozdrawiam
.png)
.png)
.png)
Tefi napisał(a):Polecam na powrocie z Cro nocleg zaraz za granicą w Wodzisławie Śląskim nazwa Gościniec Wodzisławski, byłem wczoraj. 200zł za 3 osoby z pysznym śniadankiem super pokoik! oczywiście dla tych którzy z południa np Makarska Riviera na północ Polski wracają...
Pozdrawiam
.png)

.png)
greenrs napisał(a):Tefi napisał(a):Polecam na powrocie z Cro nocleg zaraz za granicą w Wodzisławie Śląskim nazwa Gościniec Wodzisławski, byłem wczoraj. 200zł za 3 osoby z pysznym śniadankiem super pokoik! oczywiście dla tych którzy z południa np Makarska Riviera na północ Polski wracają...
Pozdrawiam
Obawiam się, że jak na polskie warunki 200 zł za 3 osoby (nawet ze śniadaniem) to żadna okazjaJeśli już ktoś dotrze do Polski i ma mimo to kawał drogi przed sobą, to bez trudu znajdzie o wiele tańsze noclegi.
No ale w sumie kto bogatemu zabroni?
.png)
Patroniusz napisał(a):greenrs napisał(a):Tefi napisał(a):Polecam na powrocie z Cro nocleg zaraz za granicą w Wodzisławie Śląskim nazwa Gościniec Wodzisławski, byłem wczoraj. 200zł za 3 osoby z pysznym śniadankiem super pokoik! oczywiście dla tych którzy z południa np Makarska Riviera na północ Polski wracają...
Pozdrawiam
Obawiam się, że jak na polskie warunki 200 zł za 3 osoby (nawet ze śniadaniem) to żadna okazjaJeśli już ktoś dotrze do Polski i ma mimo to kawał drogi przed sobą, to bez trudu znajdzie o wiele tańsze noclegi.
200 PLN za 3 os w tej cenie to dobra oferta,za ile chciałeś spać? za30 od osoby? zawsze można w aucie...
.png)
Patroniusz napisał(a):greenrs napisał(a):Tefi napisał(a):Polecam na powrocie z Cro nocleg zaraz za granicą w Wodzisławie Śląskim nazwa Gościniec Wodzisławski, byłem wczoraj. 200zł za 3 osoby z pysznym śniadankiem super pokoik! oczywiście dla tych którzy z południa np Makarska Riviera na północ Polski wracają...
Pozdrawiam
200 PLN za 3 os w tej cenie to dobra oferta,za ile chciałeś spać? za30 od osoby? zawsze można w aucie...

.png)
Patroniusz napisał(a):za ile chciałeś spać? za30 od osoby? zawsze można w aucie...
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi