Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Gaz W Okolicy BratysŁawy Od Strony Ziliny

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
peter182
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) peter182 » 08.07.2006 22:39

Witam!!!

JAk ktos wie to niech napisze gdzie będe mogl zatankowac moje autko :) gazem w okolicach bratyslawy... bede jechal od ziliny autostrada takze najlepiej przy autostradzie a jak nie to podajcie adres i jak dojechac a ja dam sobie rade...

Z gory wielkie dzieki :))
M.Smith
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) M.Smith » 10.07.2006 08:13

zadajesz to samo pytanie dwa razy, poza tym, jest na górze przyklejony temat dotyczący LPG. W Bratysławie są dwie lub trzy stacje z LPG umiejscowione na trasie, nie trzeba nigdzie zbaczać, ceny nie pamiętam, płatność tylko gotówką (przynajmniej na tej na której ja tankowałem) na koniec polecam opcje szukaj, gwarantuje że wszystko znajdziesz.

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone