Pozdrawiam Marek

.png)
Beata W. napisał(a):Ogólnie wyjazd uważam za bardzo udany. Udało mi się zrealizować marzenie nie tylko o zobaczeniu jeziora Garda ale również spędzić tam bardzo udany tydzień.
,.png)
Mikeee napisał(a):bardzo miło się czytało i oglądało te bajkowe zdjęcia.Beata W. napisał(a):Ogólnie wyjazd uważam za bardzo udany. Udało mi się zrealizować marzenie nie tylko o zobaczeniu jeziora Garda ale również spędzić tam bardzo udany tydzień.
życzę zatem spełnienia kolejnych podróżniczych marzeń
Dziękuję i pozdrawiam,
Michał

.png)
) zapraszam na króciutki spacer po Bratysławie, który dla nas miał jednak głównie sportowe znaczenie. Do Bratysławy pojechaliśmy bowiem dopingować naszego rodzinnego Judokę a reprezentanta polskiej kadry narodowej w Judo.

.png)
ruzica napisał(a):Bardzo sympatyczną wycieczkę sobie zrobiliścieCzy nazwa hotelu pochodzi od TEJ
Gardy?
Powiem Ci szczerze, że nie udało mi się tego faktu ustalić. Natomiast nazwę tak naprawdę dopatrzyłam jak już mieliśmy zrobioną rezerwację. Pamiętam wtedy śmialiśmy się z mężem, że to chyba przeznaczenie .png)
.png)
kmichal napisał(a):... ja również dziękuję za bardzo sympatyczną relację i za świstaki ......
Pozdrawiam.
piekara114 napisał(a):Nadrobiłam... Suplemencik bardzo fajny. Bratysława idealna na krótki postój w drodze do Cro czy Italy - juz 2 razy w tens sposób (po 2 h) odwiedziliśmy to miasto)....
Fajną masz torebkę w Brat. Super wzorek, można wiedzieć gdzie ją nabyłaś

.png)
Beata W. napisał(a):Jeśli chodzi o Orebić to jak czas powoli no i pan fotograf zdjęcia udostępni to jakąś relację może ogarniemy ale z Orebicia już było tyle relacji, że ciężko będzie coś nowego pokazać.