.png)
helen napisał(a):A co tu taka cisza nastała? Szukać musiałam mojej ulubionej relacji... zniknęła z pierwszej stronyWojtku dorzuć tych uroczych widoków.
.png)
helen napisał(a):A co tu taka cisza nastała?
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Ach jo
helen napisał(a):Bardzo docenię WojtkuDziękuję... baw się dobrze, na Kretę lecisz z tego co czytałam? Pozostaje mi zazdrościć, bardzo miło tą wsypę wspominamy.
.png)
.png)
dangol napisał(a):Mam nadzieję, że pokażesz nam coś z tego kreteńskiego wypadu?
dangol napisał(a):Ciekawi mnie, ile miejsc mi znanychodwiedziłeś no i oczywiście chętnie zobaczyłabym również te, na które nam
zabrakło czasu...
Franz napisał(a):helen napisał(a):A co tu taka cisza nastała? Szukać musiałam mojej ulubionej relacji... zniknęła z pierwszej stronyWojtku dorzuć tych uroczych widoków.
Ulegając sugestii, ze zbyt wiele wątków prowadzę jednocześnie, zdecydowałem się na eksperyment, pozwalając odejść w zapomnienie tym relacjom, w których nie widać zainteresowania.
Wprawdzie właśnie ożywiłaś zdychający wątek, ale że jutro wyjeżdżam, to nie wiem, czy uda mi się dziś jeszcze coś na szybko wrzucić.
Pozdrawiam,
Wojtek
.png)
slapol napisał(a):Madera, wątek którego odejścia w zapomnienie zaakceptować się nie da.......moja była trochę cienka
.png)
.png)
.png)
Franz napisał(a):Co więcej - miniaturowe tarasy uprawne można odkryć nawet w ścianie klifu, dosyć wysoko zawieszone. Podobno farmerzy dostają się do nich za pomocą lin. Czy ta gra w ogóle warta jest świeczki?..
Powrót do Portugalia - Portugal