Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartament Istria

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
krzysiek_gdynia
Turysta
Apartament Istria

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysiek_gdynia » 20.07.2009 21:03

Od wczoraj intensywnie szukam apartamentu dla 4 osób (w tym dziecko 5lat) na półwyspie Istria (najlepiej całkiem na północy np. Umag) za ok 60-70Euro.
Byłem w kilku biurach, ślę e-maile pod znalezione kwatery i .. .kicha.
W biurach jak np. Rainbow mają kosmiczne ceny, w AlfaStar wysprzedane, znalezione skrzynki e-mail w sieci nie odpowiadają.

Zastanawiam się już czy nie jechać w ciemno.
Czy na początku sierpnia w zeszłym roku ktoś próbował szukać apartamentu w Umag?
Jak myślicie jakie są na to szanse i ile czasu i nerwów średnio to kosztuje :) ?
wodnik
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wodnik » 20.07.2009 21:37

Witam.

polecam zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link , byłem w dniach 4-19.07 br. miejscowość Dajla ok. 4 km od Novigradu -Istria.
plaża trawiasta, w morzu piasek, dla dzieci plac zabaw , było super

pozdrawiam
Wodnik
gadarek
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) gadarek » 24.11.2009 08:22

wodnik napisał(a):Witam.

polecam zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link , byłem w dniach 4-19.07 br. miejscowość Dajla ok. 4 km od Novigradu -Istria.
plaża trawiasta, w morzu piasek, dla dzieci plac zabaw , było super

pozdrawiam
Wodnik

Wodniku napisz cos więcej nt. pobytu w Dajli ? jak jest z aparatementami, liczebnością turystów (ja wybieram 1 połowe lipca 2010) i tak ogólnie - ilość sklepów, jakiś bazarek warzywniczy, .... ???
Będę wdzięczny za jakiekolwiek wiadomości 8)
krzys182
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzys182 » 25.11.2009 22:42

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link polecam byłem w Poreci u tego gostka ma namiary na całą Istrie
wojtap
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojtap » 05.02.2010 13:57

wodnik napisz cos więcej o samej Dalji. Mamy juz zarezerwowany apartament jamnica w tej miejscowości. Jak tam jest? Czy jest tam jakiś sklep, knajpka czy trzeba jeżdźić do Novigradu?
B_Magdalenka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) B_Magdalenka » 05.02.2010 14:22

krzysiek_gdynia napisał(a):Od wczoraj intensywnie szukam apartamentu dla 4 osób (w tym dziecko 5lat) na półwyspie Istria (najlepiej całkiem na północy np. Umag) za ok 60-70Euro.
Byłem w kilku biurach, ślę e-maile pod znalezione kwatery i .. .kicha.
W biurach jak np. Rainbow mają kosmiczne ceny, w AlfaStar wysprzedane, znalezione skrzynki e-mail w sieci nie odpowiadają.

Zastanawiam się już czy nie jechać w ciemno.
Czy na początku sierpnia w zeszłym roku ktoś próbował szukać apartamentu w Umag?
Jak myślicie jakie są na to szanse i ile czasu i nerwów średnio to kosztuje :) ?

a czemu Umag ?
mnie bardziej podobał się Novigrad :D
sama w 2007 mieszkałam w wiosce Zambratija, zaraz koło Umagu. Wtedy apartament z jedną sypialnią kosztował nas 40eur, z dwoma sypialniami + pokój dzienny z aneksem oferowali za 50 eur.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje