Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Istria - pomóżcie :(

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mTusia
Plażowicz
Istria - pomóżcie :(

Nieprzeczytany postnapisał(a) mTusia » 01.06.2007 17:18

Witam
W tym roku chce jechać na Istrię, pierwszy raz do Chorwacji, pomóżcie proszę znaleść jakieś noclegi, potrzebuję pokój z łazienką najlepiej, na 2 osoby, na tydzień w połowie sierpnia. Raczej oszczędnie, nie spodziewam się kestra luksusów, ma być czysto i z wygodnym łóżkiem
Poprosze jakieś namiary z cenami nejlepiej na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam
Marta
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 01.06.2007 18:34

Marta , poszukaj troszkę na forum. Wszystko chcesz dla siebie bez wysiłku. :D Ja też chcę informacje na temat Istrii i Dalmacji. W tym roku jadę w ciemno, jak nigdy bez pośpiechu. Najwazniejsze być w miejscu docelowym w miarę rano i spokojnie poszukać tego czego się pragnie, czyli blisko morza, spokojną miejscowość
mTusia
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mTusia » 01.06.2007 19:09

Czy bez wysiłku?? Hmmm...nie do końca..szukam od tygodnia dzień w dzień po parę godz, forum też przejrzałam i nie mogę znaleść nic ciekawego i odpowidającego nam....
Pozdrawiam
mTusia
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mTusia » 01.06.2007 19:11

czytaj:niedrogiego pokoju dla 2 osób :(
JasioJasio
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) JasioJasio » 01.06.2007 20:03

... najlepiej przy samej plaży, oczywiście piaszczystej, żeby do centrum było niedaleko ale cicho i spokojnie, z miłymi gospodarzami oferującymi darmowe domowe specjały w cenie wynajmu, a wokół trawka, grill ...

mTusia tak to tylko w Erze :)

Chcesz dobrze mieszkać, to trzeba za to zapłacić niestety.
Z reguły im taniej tym mniejszy komfort ( w kwaterze lub jej okolicy).
Kapitalizm jest okrutny.
Tekla
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tekla » 01.06.2007 20:19

mTusia napisał(a):czytaj:niedrogiego pokoju dla 2 osób :(
zajrzyj do skrzynki, napisałam, pozdrawiam :wink:
mTusia
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mTusia » 02.06.2007 17:19

Dziękuje za wiadomość
Jasio, całej reszty wcale nie wymagam :P
muszę tylko gdzieś spać :)
pozdrawiam
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 02.06.2007 17:40

Najpierw popatrz na mapę, wybierz mieścinę, pogooglaj, poźniej pytaj szczegółowo.
W internecie jest full ofert!
003dlaczego
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) 003dlaczego » 02.06.2007 19:50

Z mojego (neiwielkiego, ale zawsze :D ) doświadczenia z Istrią mogę ci polecić, abyś poszukała jakiegoś biura, ale najlepiej na obrzezach, nie w centrum, bo tam pośrednicy są bardzo drodzy, a poza tym jak już załatwią, to mają cię gdzieś. Ja znalazłam takie biuro, gdzie pan mówił w 3 językach, więc nie miałam większych problemów, powiedzieliśmy mu, co nas interesuje, zawiózł na do jakichś 10 apartamnentów, aż ostatecznie wybraliśmy za 60 euro dla 3 osób w sezonie. Byliśmy zadowoleni, jak mieliśmy jakikolwiek problem zawsze moglismy się zwrócić o pomoc :)
malmika
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) malmika » 02.06.2007 21:00

Ja proponuję bez biura i 30% z tych 60 ejro zostaje w kieszeni .Kolejny urlop na Istrii ( Poreć ) od 22-07 do 04-08 w cenie 40 ejro za 3 osoby .
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 02.06.2007 22:59

003dlaczego napisał(a):60 euro dla 3 osób w sezonie.

Drogo....
003dlaczego
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) 003dlaczego » 03.06.2007 10:39

FUX napisał(a):
003dlaczego napisał(a):60 euro dla 3 osób w sezonie.

Drogo....

hmm, tyle że był to apartament posiadający prakycznie wszystko, czego oczekiwaliśmy, także spodziewaliśmy się takiej ceny. Chociaż, być może można było znaleźć tańszy, jednakże oglądając takie, nie byliśmy nimi zachwyceni i dlategoteż woleliśmy dopłacić :)
gaduła
Globtroter
Może do Puli!!

Nieprzeczytany postnapisał(a) gaduła » 05.06.2007 07:06

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link wiadomość dla mTusi. Ja rezerwowałam z tej strony klik Istria, klik Pula i jadę w lipcu do Villii Vanda w okolicach właśnie Puli. Pozdrawiam
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 08.06.2007 11:53

niestety Istria do tanich nie nalezy, trzeba sie liczyc z tym ze tam duzo niemcow a oni ceny na pewno podbijaja;/
ja bylam raz na istrii ladnie, ale nie to co riwera makarska lub wyspa krk(przynajmniej dla mnie;)))
mumin
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mumin » 13.06.2007 20:37

malmika napisał(a):Ja proponuję bez biura i 30% z tych 60 ejro zostaje w kieszeni .Kolejny urlop na Istrii ( Poreć ) od 22-07 do 04-08 w cenie 40 ejro za 3 osoby .

czy moglabym prosic o te namiary? jaka to jest kwatera? jakie warunki? czy blisko do plaży? czy zmiesci sie rodzina 4-osobowa (w tym dziecko szescioletnie)? bylabym wdzieczna :D adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje