Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce. Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Pomyliły Ci się kroki ... My z hepikiem przypominamy tylko pierwsze słowa hymnu nowego mistrza '' Das Lied der Deutschen '' ... muzykę skomponował J.Haydn
Tegoroczna edycja karuzeli ruszyła w dniu wczorajszym w Walencji Dzisiaj Kubica zaczął jazdy testowe swoim nowym bolidem - mam nadzieję, że będzie bardziej konkurencyjny w stosunku do topowych teamów.
Jak na razie 5 czas w drugim dniu treningów, nie jest źle ale może być jeszcze lepiej
Wczoraj pierwszy czas RK!
Oczywiście to tylko testy a do Bahrajnu jeszcze miesiąc, a mimo wszystko jestem delikatnym optymistą. Po cichu liczę na pudło!
Czyli pewnie nie zobaczymy go w tym sezonie w F1.
Początek sezony już za miesiąc, a kości się nie zrosną i jeszcze rehabilitacja.
Tak to jest jak się komuś nudzi.
A w nowym bolidzie miałby pewnie szanse na tytuł.
A tak to jedynie w szpitalu może pościgać się na wózku
Z tego co piszą to nie na pierwszym odcinku tylko na dojeździe .
I chyba kawałem jeżeli nie cały sezon pozamiatany jeżeli to jest prawda co według zdawkowych relacji donoszą ...... Złamana ręka , noga , kość udowa?
Wg mnie to jest nie odpowiedzialność branie udziałów w tego rodzaju rajdów -- Właściciel stajni powinien zakazać startów . To tak samo jak baletnica by skakała w dal , albo chirurg by uprawiał boks .