.png)
miguel06 napisał(a):Z informacji,w TV,internetu..okazuje sie,ze złoty leci "na łeb na szyje"Niektorzy "znawcy"przepowiadaja,ze w roku 2010,euro..ustabilizuje sie na poziomie 4,50zł
.png)
miguel06 napisał(a):Z informacji,w TV,internetu..okazuje sie,ze złoty leci "na łeb na szyje"Niektorzy "znawcy"przepowiadaja,ze w roku 2010,euro..ustabilizuje sie na poziomie 4,50zł
.png)
Knicz Mirosław napisał(a):miguel06 napisał(a):Z informacji,w TV,internetu..okazuje sie,ze złoty leci "na łeb na szyje"Niektorzy "znawcy"przepowiadaja,ze w roku 2010,euro..ustabilizuje sie na poziomie 4,50zł
Może wystarczy zmienić 4,50 na 3,50
.png)
Z informacji,w TV,internetu..okazuje sie,ze złoty leci "na łeb na szyje"Niektorzy "znawcy"przepowiadaja,ze w roku 2010,euro..ustabilizuje sie na poziomie 4,50zł..nie ukrywam,ze niezwykle mnie to cieszy:) tzn,lepiej jechac na drozsze wakacje,w zamian za to,ze w pozostalych dniach roku,po przekroczeniu progu kantora:) za 100eur,bedzie mozna "cos"kupic:)
.png)
new1984 napisał(a): ... przynajmniej powinno.
Jacek_Do napisał(a):A ja w Krakowie dzisiaj widziałem w kantorze Euro po 3,85 skup i 3,95 sprzedaż
.png)
Jacek_Do napisał(a):A ja w Krakowie dzisiaj widziałem w kantorze Euro po 3,85 skup i 3,95 sprzedaż
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne