.png)
Łukasz napisał(a):Który to Bank jest tak miły, że jak rozlicza Twoje transakcje to bierze kurs średni. Z takim altruizmem ze strony Banków jeszcze sie nie spotkałem.
petris napisał(a):W zeszlym roku bylo OK Dzisiaj niezbyt.Masz racje ja kupowalam kuny w kwietnu 7,68 za 420 zl. bez prowizji. W chorwacji tez wymieniam bez prowizji.lecz byl juz 7.48 teraz na pewno jeszcze mniej.Teraz mnie interesuje kurs zamiany dolara na funt egipski![]()
.png)
Wiesz co? dla ciebie nie ma silnych ,naucz sie czytac co ludzie pisza a nie dopasowywac swoja teorię.erloy napisał(a):petris napisał(a):W zeszlym roku bylo OK Dzisiaj niezbyt.Masz racje ja kupowalam kuny w kwietnu 7,68 za 420 zl. bez prowizji. W chorwacji tez wymieniam bez prowizji.lecz byl juz 7.48 teraz na pewno jeszcze mniej.Teraz mnie interesuje kurs zamiany dolara na funt egipski![]()
A 2 lata temu jak ktos kupil euro to hoho. Ten ma dopiero korzystny przelicznik. Nie mowimy co bylo x temu, tylko o tym co jest teraz. Wiec nie ma co wprowadzac ludzi w blad stwierdzeniem "Najlepiej kupic w Polsce kuny"
Straszne.png)
.png)
.png)
.png)
krisb napisał(a):ja też tak sobie liczę i wydaje mnie się że bardzie opłaca sie wziąć jednak EUR niż PLN... dzisiejsze (07.07.03) kursy to:
-sprzedaż Kuny w PL: 0.68PLZ.
Dzisiaj w HR 1Eur to 7,53Kuny. Biorąc tam Euro i wymieniając je na Kuny, 1 Kuna kosztuje nas tam w przeliczeniu na złotówki ok.0.60PLN - to jest ok.0.08PLZ taniej niż u nas... Dobrze sobie liczę? dawno matmy nie miałem...
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne