Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

EURO 2016 Francja- Komentarze

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Kiepura
Cromaniak
Re: EURO 2016-Francja

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 25.03.2015 19:52

yzedef napisał(a):nawet ja laik piłkarski widzę jaką ciężką pracę wykonuje dla całej drużyny.

Bez dwóch zdań. Gdzieś tak od dwóch meczów co prawda, ale lepiej późno niż wcale :roll:

Nie wiem co powodowało Nawałką, że nie powołał Błaszczykowskiego.
Sportowo Kuba to nawet bez nogi i tak wciąga nosem wszystkich konkurentów na swojej pozycji.
Mentalnie był wiele lat jedynym zawodnikiem, który ciągnął wózek jak nie szło i gdy inni odstawiali nogę bo XXX klub czekał.
Nie wiem co było w szatni, ale z pozycji kibica był kapitanem do którego rozmiaru kapelusza trudno będzie komukolwiek doróść. Oczywiście nie chodzi o walory sportowe, tylko całokształt.

Miejmy nadzieje, że Nawałka wie co robi i kieruje się tylko dobrem reprezentacji.
Choć myślę, że wątpię.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.03.2015 19:59

Lednice napisał(a):Cóż, na razie to jest medialny szum :roll: Jak jest naprawdę, wie Kuba i Nawałka :wink:

Jedno jest pewne: jak Polska przegra z Irlandią, to media zwalą całą winę na Nawałkę
i zażądają powrotu Kuby,
a jak Polska wygra, to media oleją Kubę :roll:
Przy remisie będzie, tak jak jest, czyli medialny szum :wink:

Tyle że Kuba nic nie wniósł do drużyny i niczym nie zabłysnął w tych eliminacjach, praktycznie wszystkie mecze eliminacyjne przesiedział z kontuzją na ławce :|
yzedef
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) yzedef » 25.03.2015 20:00

Mi się wydaję że Kuba nie nadawał się na kapitana, to nie jest osoba jakoś bardzo otwarta mogąca innych motywować, te jego fochy te tematy z biletami... w ogóle o co poszło z Lewandowskim czemu oni się nie lubią ktoś wie ?. Tak naprawdę na takim zgrupowaniu jak te chłopaki spędzają ze sobą te kilka dni takie negatywne emocje, gierki, klubiki wzajemnej adoracji mogą mieć bardzo duży wpływ na wynik na boisku. Każdy z nas wie że jak jesteśmy nakręceni, naładowani to możemy góry przenosić :). Może więc i lepiej, że Kuby nie ma jak by miał siać jakiś ferment i po bokach obgadywać.
W ogóle wytłumaczcie mi co jest w tej opasce że ona taka ważna ?, normalnie jakby ten co ją nosił miał mieć jakieś tajemnie i nadludzkie siły i w ogóle.
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 26.03.2015 10:44

Kuba tak po ludzku może czuć się zawiedziony, ale też po piłkarsku powinien dostrzec, ze Lewemu zaczęło iść jak nigdy dotąd.

Nawałka mógł pogadać z Kubą, że odda mu opaskę a ten w szatni przy drużynie odda ją honorowo Lewemu. Lewy jest zadowolony, Kuba zdobywa szacun ekipy, trener zachowuje twarz.

Myślę, że Kuba po prostu zazdrości Lewemu popularności, 10 miejsca na liście najlepiej zarabiających piłkarzy świata i urody :mrgreen:

Nawet przy porażce w niedzielę nadal mocno będę kibicować ekipie Nawałki, bo pierwszy raz od lat coś się klei w tej ekipie.

Mój typ to:
Irlandia - Polska 1-2

I niestety sporo kartek.
Chwilami będzie boleśnie.

Tak na marginesie, dzisiaj o 20.55 na Canal + "Cristiano Ronaldo: Świat u stóp"
Można go nie lubić, ale każdy kto odrobinę rozumie piłkę nożną powinien go podziwiać.
:hut:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 26.03.2015 12:34

kaszubskiexpress napisał(a):Tak na marginesie, dzisiaj o 20.55 na Canal + "Cristiano Ronaldo: Świat u stóp"
Można go nie lubić, ale każdy kto odrobinę rozumie piłkę nożną powinien go podziwiać.
:hut:

Dzięki za info.
Z podziwem bym nie przesadzał, ale obejrzeć warto, bo to jednak mimo wszystko nie jest pierwszy lepszy grojek. :D

Wczoraj na C+ Kurt Landauer-Prezez FC Bayern.

Będą powtórki, jak widać, więc warto zerknąć...
Ostatnio edytowano 26.03.2015 12:39 przez anakin, łącznie edytowano 1 raz
DCK
Mistrz Ekstraklasy

Nieprzeczytany postnapisał(a) DCK » 26.03.2015 12:37

yzedef napisał(a):W ogóle wytłumaczcie mi co jest w tej opasce że ona taka ważna ?, normalnie jakby ten co ją nosił miał mieć jakieś tajemnie i nadludzkie siły i w ogóle.

Najprościej to można chyba porównać do zaszczytnej funkcji chorążego w dawnym wojsku.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 26.03.2015 12:46

kaszubskiexpress napisał(a):Mój typ to:
Irlandia - Polska 1-2

I niestety sporo kartek.
Chwilami będzie boleśnie.:

Mój typ to:

Irlandia - Polska 1:3

Obrazek

:lol: .. Lewandowski, Milik, Glik :oczko_usmiech:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 26.03.2015 12:59

Irlandia - Polska 2:2

I obym się pomylił.. :mrgreen:
greenrs
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) greenrs » 26.03.2015 13:02

Irlandia - Polska 2:1 :| Niestety...
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 26.03.2015 13:07

OK :lol: zapisuję sobie typy na kartce :oczko_usmiech:
Przed meczem wrzucę zbiorczo :idea:
GOLDEN
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) GOLDEN » 26.03.2015 13:13

kaszubskiexpress napisał(a):
Nawet przy porażce w niedzielę nadal mocno będę kibicować ekipie Nawałki, bo pierwszy raz od lat coś się klei w tej ekipie......

Mój typ to:
Irlandia - Polska 1-2

I niestety sporo kartek.
Chwilami będzie boleśnie.

Mój typ to:
Irlandia - Polska 1-0

Chciałbym się mylić..... :? ....ale zgadzam się z Leonem,ta drużyna ma potencjał i coś tam się klei... :wink:
andywiki
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) andywiki » 26.03.2015 13:37

Irlandia - Polska 1:1
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.03.2015 14:22

Irlandia-Polska 0:2
DCK
Mistrz Ekstraklasy

Nieprzeczytany postnapisał(a) DCK » 26.03.2015 14:35

Irlandia - Polska 1:2
yzedef
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) yzedef » 26.03.2015 21:07

Ja typuje dokładnie tak samo czyli 2:1 dla naszych. Szkoda tylko że mecz w niedziele :/ a nie np. w sobotę
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

EURO 2016 Francja- Komentarze - strona 26
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone