Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

EURO 2016 Francja- Komentarze

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
anakin
Legenda_mistrz LM
Re: EURO 2016-Francja

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 22.11.2014 12:03

Skoro w kadrze jest zasada wg , której opaskę nosi ten, który ma najwięcej występów, nie ma o czym dyskutować.
Tym bardziej, że Lewandowskiemu opaska ewidentnie pomogła.

Błaszyczkowski niech po prostu gra najlepiej jak potrafi i liczy na....kontuzję Lewego, skoro to jest dla niego celem nadrzędnym. :roll:

A czyja nieobecność była by dla kadry dotkliwsza?
Pytanie retoryczne oczywiście. 8)
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 22.11.2014 12:28

anakin napisał(a):Skoro w kadrze jest zasada wg , której opaskę nosi ten, który ma najwięcej występów, nie ma o czym dyskutować.

Zatem na dzień dzisiejszy, opaska należy się Błaszczykowskiemu.

Dlaczego znowu kreuje się problem, kiedy atmosfera wokół reprezentacji jest tak znakomita. :roll:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 22.11.2014 12:48

walp napisał(a):
anakin napisał(a):Skoro w kadrze jest zasada wg , której opaskę nosi ten, który ma najwięcej występów, nie ma o czym dyskutować.

Zatem na dzień dzisiejszy, opaska należy się Błaszczykowskiemu.

No tak..
Wydawało mi się , że Lewy ma już więcej, a jednak nie.... :?

Ciekawe czy w takim układzie Nawałka zmieni zdanie....
Skoro Lewemu to pomogło, to jest wielce prawdopodobne, że jej zabranie może zaszkodzić... :?

walp napisał(a):Dlaczego znowu kreuje się problem, kiedy atmosfera wokół reprezentacji jest tak znakomita. :roll:

Media nie po raz pierwszy nakręcają "konflikt" pt."Lewandowski vs.Błaszczykowski". :roll:
Mnie ciekawi czy takowy w ogóle jest. :?
Choć generalnie dopóki się to nie przekłada na współpracę na boisku, nie powinno mieć to absolutnie żadnego znaczenia.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.11.2014 12:53

Jeżeli można coś wtrącić... :wink:
Czytałem że Lewandowski stanowczo się już wyraził odnośnie opaski kapitana i nie były to słowa łagodne szczerze mówiąc...
Zaznaczył że skoro jest teraz dobrze wokół reprezentacji i gra się układa to nie ma sensu zmieniać tego stanu...Była to kąśliwa uwaga..a raczej odpowiedź na pytanie dotyczące Błaszczykowskiego i jego chęci na bycie kapitanem.
Tak czy owak jakiś konflikt jest i szkoda aby urósł jeszcze bardziej i zaszkodził drużynie..
A z Błaszczykowskim niestety tak będzie...podejrzewam..subiektywnie oczywiście... :(
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 22.11.2014 13:05

Reguła, że kapitanem ten, kto rozegrał najwięcej meczów w reprezentacji to jedna z takich zabobonnych zasad,
przez wielu krytykowana, a z drugiej strony przez wielu demonizowana.

Mam nadzieję, że selekcjoner z piłkarzami rozwiążą tę kwestię i nie wpłynie ona na atmosferę,
a co gorsza na wyniki kadry w przyszłym sezonie.
rafalisko30
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafalisko30 » 22.11.2014 17:10

GOLDEN napisał(a):Uważasz,że Lewy więcej biletów dla rodzin piłkarzy wytarga..... :devil: :mrgreen:

Jak zacznie znowu strzelać gole dla repry i będziemy wygrywać, to sam chętnie złożę się na bilety dla rodzin piłkarzy :mrgreen:
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 03.12.2014 08:17

Vjetar napisał(a):
Obrazek

Jak ma się nazywać? Wybór należy do Ciebie.

:)

Wybraliśmy. Będzie się nazywał Super Victor :wink:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 04.12.2014 13:57

walp napisał(a):Wybraliśmy. Będzie się nazywał Super Victor :wink:

Też ładnie. :D
GOLDEN
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) GOLDEN » 09.12.2014 15:54

walp napisał(a):Reguła, że kapitanem ten, kto rozegrał najwięcej meczów w reprezentacji to jedna z takich zabobonnych zasad,
przez wielu krytykowana, a z drugiej strony przez wielu demonizowana.

Mam nadzieję, że selekcjoner z piłkarzami rozwiążą tę kwestię i nie wpłynie ona na atmosferę,
a co gorsza na wyniki kadry w przyszłym sezonie.

No i wyjaśniło się......https://www.laczynaspilka.pl/reprezentacja/adam-nawalka-robert-kapitanem-czekam-na-powrot-kuby1 :idea: :wink:
yzedef
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) yzedef » 07.02.2015 02:09

Dziś wyczytałem że Grosicki zaczyna trenować i liczy na występ z Irlandią, jakie macie zdanie ?, dla mnie to taki Forest Gump, dużo biega, kręci się ale niestety za dużo z tego nie ma, wydaje mi się że często gra egoistycznie, tutaj dla mnie w ostatnich meczach wzorem w grze zespołowej jest lewy
rafalisko30
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafalisko30 » 20.03.2015 23:00

Grosicki nie zagra, Błaszczykowski też, jednak główne postacie naszej repry wydają się być w dobrej formie, już tylko 9 dni do meczu!!! Będzie dobrze, bo.....
...musi być dobrze!!!
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 21.03.2015 07:52

Fajnie by było tego nie przegrać..
W czerwcu teoretycznie łatwiejsza Gruzja, więc 4 pkt. to będzie dobry wynik.
Nie mówiąc o 6-ciu. :oczko_usmiech:
yzedef
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) yzedef » 25.03.2015 19:28

A tak trochę z innej beczki bo ja znawca piłki jestem żaden ale teraz temat numer 1 to brak Błaszczykowskiego, jakie macie zdanie.. ale z tego co wyczytałem w mediach (niestety nie mam jak tego zweryfikować a sami wiecie jakie media są teraz "obiektywne") to wychodzi na to że Kuba jakieś fochy stroi o opaskę... dla mnie to jakaś dziecinada i traktowanie drużyny Narodowej czyli naszej wszystkich Polaków jako własny folwark, w ogóle w głowie mi się nie mieści takie myślenie i nie szanowanie milionów Polaków, zero szacunku do orzełka normalnie :/. Poza tym Lewy jest prawdziwym przywódcą i nawet ja laik piłkarski widzę jaką ciężką pracę wykonuje dla całej drużyny.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.03.2015 19:45

Cóż, na razie to jest medialny szum :roll: Jak jest naprawdę, wie Kuba i Nawałka :wink:

Jedno jest pewne: jak Polska przegra z Irlandią, to media zwalą całą winę na Nawałkę
i zażądają powrotu Kuby,
a jak Polska wygra, to media oleją Kubę :roll:
Przy remisie będzie, tak jak jest, czyli medialny szum :wink:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 25.03.2015 19:48

Błaszczykowski to na pewno zawodnik nietuzinkowy.....
A takim zawodnikom nie przystoi postawa panny fochny... :roll:

Wszystko się zaczęło tak naprawdę od zabrania mu opaski....
Zabrali łopatkę, więc on ma w d.....wiaderko i nie chce już siedzieć w piaskownicy.
Bardzo profesjonalne... :roll:

A, że dziennikarze nakręcają spiralę na maksa, dziś już strach lodówkę otworzyć, żeby nie było tam.....tematu Błaszczykowskiego. :roll:

Swoją drogą nie zazdroszczę Nawałce jeżeli przegramy w Irlandii...
Wygraną obroni swoją decyzję, ale jeżeli przegra(my).... :?

Pewnie nie będę odosobniony w twierdzeniu, że opaska bardzo pomogła Lewandowskiemu.
I tylko samobójca by mu ja teraz odbierał.
Tym bardziej, że gwarancji nie ma żadnej, że nie powtórzyła by się...the Błaszczykowski story.. :roll:

ps.Swoją drogą tłumaczenia Nawałki w ogóle mnie nie przekonują.
Nie raz się powoływało zawodników, którzy byli w takiej (a nawet gorszej) sytuacji niż Błaszczykowski..

Mamy do czynienia z sytuacją kiedy jeden mętnie się tłumaczy (Nawałka) a drugi milczy (Błaszczykowski), a dziennikarzom w to graj...........show must go on. :roll:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

EURO 2016 Francja- Komentarze - strona 25
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone