Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

EURO 2012,czyli resume...

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
pt
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pt » 28.06.2012 22:14

PETERENZO napisał(a):
pt napisał(a):Włochów zawsze będę nazywał oszustami. Są nimi. Masz prawo mieć inne zdanie.Ja mam swoje.

Skoro tak definitywnie stwierdzasz to wymień dzisiejsze oszustwa :!:

:lol: a wszystko co wcześniej to już nie istnieje? Zdania nie zmienię ;). Spokojnej nocy :lol:
pt
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pt » 28.06.2012 22:15

pablo74 napisał(a):pt...
obaj kibicujemy RTS-owi....tak poza tematem 8)

8)
PETERENZO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) PETERENZO » 28.06.2012 22:15

pt napisał(a):
anakin napisał(a):A kogo dziś oszukali? 8O
Ja też ich nie lubię,ale trochę...........obiektywizmu,zamiast ślepej nienawiści. :roll:

Po co się czepiasz? Gdzie napisałem, że ich nienawidzę? Pisze cały czas o piłce i tylko o piłce...bo piszę o Włochach a nie niemcach ;)

Trudno mi się nie zgodzić z Anakinem. Jeżeli kogoś dzisiaj nazywasz oszustem to przytocz coś z dzisiaj. Przecież rozmawiamy o dzisiejszej piłce - czyż nie?
PETERENZO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) PETERENZO » 28.06.2012 22:18

pt napisał(a):
PETERENZO napisał(a):
pt napisał(a):Włochów zawsze będę nazywał oszustami. Są nimi. Masz prawo mieć inne zdanie.Ja mam swoje.

Skoro tak definitywnie stwierdzasz to wymień dzisiejsze oszustwa :!:

:lol: a wszystko co wcześniej to już nie istnieje? Zdania nie zmienię ;). Spokojnej nocy :lol:

W przeciwieństwie pewnie do Ciebie ja nie znam problemów włoskiej piłki nożnej, natomiast tak jak Ty oglądałem dzisiejszy mecz - ale trudno. Pamiętaj - RESPECT!
pt
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pt » 28.06.2012 22:20

PETERENZO napisał(a):
pt napisał(a):
anakin napisał(a):A kogo dziś oszukali? 8O
Ja też ich nie lubię,ale trochę...........obiektywizmu,zamiast ślepej nienawiści. :roll:

Po co się czepiasz? Gdzie napisałem, że ich nienawidzę? Pisze cały czas o piłce i tylko o piłce...bo piszę o Włochach a nie niemcach ;)

Trudno mi się nie zgodzić z Anakinem. Jeżeli kogoś dzisiaj nazywasz oszustem to przytocz coś z dzisiaj. Przecież rozmawiamy o dzisiejszej piłce - czyż nie?

Nigdy nie znosiłem na boisku symulanctwa i oszustwa. Przeczytaj sobie moje wcześniejsze posty,uważam,że Włosi wygrali dziś zasłużenie i byli piłkarsko lepsi i z tego się cieszę. Ale nie zmienia to mojego zdania,że dla mnie piłkarze włoscy są synonimem boiskowych oszustw.
pablo74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pablo74 » 28.06.2012 22:20

Wynik poszedł w Świat.
W niedzielę wracam z Orebica... :roll:

To był dobry mecz....bardzo dobry... :D
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 28.06.2012 22:23

Szkopom danke i auf wiedersehen .......

Obiektywnie patrzeć , to Szkopy dziś zagrali słabo , a makaroniarze mieli szczęście.
Co najmniej trzy "szmaty" mogły wpaść do bramki makaroniarzy , mieli zatem więcej szczęścia niż to co dziś pokazali.

Jedynie co.....to przepiękna druga brama Balloteli.....
PETERENZO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) PETERENZO » 28.06.2012 22:25

maniust napisał(a):Jedynie co.....to przepiękna druga brama Balloteli.....

Nie mów! Pierwsza też idealna i nie przypadkowa. To nie było nastrzelenie, przypadek, se-kopnięcie....
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.06.2012 22:27

maniust napisał(a):Obiektywnie patrzeć , to Szkopy dziś zagrali słabo , a makaroniarze mieli szczęście..

Mapety zagrały tak jak im zagrała Italia pod batutą Pirlo :D
pablo74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pablo74 » 28.06.2012 22:27

maniust oglądał inny mecz...
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 28.06.2012 22:29

PETERENZO napisał(a):Nie mów! Pierwsza też idealna i nie przypadkowa. To nie było nastrzelenie, przypadek, se-kopnięcie....

No tak....ale jakoś tak bardziej podobają mi się bramki z potężnej lufy z za pola karnego :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.06.2012 22:29

A na stronie piłki nożnej napisali, że doszło do ogromnej sensacjiObrazek
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 28.06.2012 22:34

Mecz piękny i zwycięstwo Włochów w pełni zasłużone!

Jestem w szoku, jak odmieniła się ich piłka na tych mistrzostwach. Nie ma głupich fauli, nie ma catenacchio, nie ma gry na czas w końcówce i głupich symulek - tego, z czego Włosi dotąd słynęli. Grają chyba najladniejszą piłke na Euro. Niesamowita odmiana Cassano - kiedyś niepokorny rozrabiaka i imprezowicz (za to wyleciałz Madrytu) - teraz prawdziwy lider ataku (tak, on, a nie Balotelli). Jak dla mnie najlepszy Włoch na tym turnieju!

Szacunek dla Prandelliego za grę 4-4-2 - najlepszy i najładniejszy styl jaki istnieje w futbolu.

Martwią mnie tylko niewykorzystane kontrataki. Di Natale dziś tragiczny! W finale coś takiego może się zemścić.

Jeśli del Bosque pokaże jaja i posadzi wreszcie Xaviego na ławie, wprowadzając od początku Navasa i Pedro - Hiszpania ma szanse na mistrza. Ale na 99% wyjdą z Xavim - wtedy wróżę Włochom duuuuże szanse.

Szkoda, że nie ma finalu Portugalia - Włochy. Ale mam nadzieję, że Włosi pomszczą Portugalczyków :D
Ostatnio edytowano 28.06.2012 22:35 przez Raul73, łącznie edytowano 1 raz
PETERENZO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) PETERENZO » 28.06.2012 22:34

maniust napisał(a):
PETERENZO napisał(a):Nie mów! Pierwsza też idealna i nie przypadkowa. To nie było nastrzelenie, przypadek, se-kopnięcie....

No tak....ale jakoś tak bardziej podobają mi się bramki z potężnej lufy z za pola karnego :D

Wiadomo :!: Bez dyskusji :!: Pamiętasz takiego - Ronald Koeman???
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 28.06.2012 22:35

PETERENZO napisał(a):
maniust napisał(a):

Wiadomo :!: Bez dyskusji :!: Pamiętasz takiego - Ronald Koeman???

A Roberto Carlosa pamiętasz? :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

EURO 2012,czyli resume... - strona 56
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone