PETERENZO napisał(a):pt napisał(a):Włochów zawsze będę nazywał oszustami. Są nimi. Masz prawo mieć inne zdanie.Ja mam swoje.
Skoro tak definitywnie stwierdzasz to wymień dzisiejsze oszustwa
.png)
PETERENZO napisał(a):pt napisał(a):Włochów zawsze będę nazywał oszustami. Są nimi. Masz prawo mieć inne zdanie.Ja mam swoje.
.png)
pt napisał(a):anakin napisał(a):A kogo dziś oszukali?![]()
Ja też ich nie lubię,ale trochę...........obiektywizmu,zamiast ślepej nienawiści.
Po co się czepiasz? Gdzie napisałem, że ich nienawidzę? Pisze cały czas o piłce i tylko o piłce...bo piszę o Włochach a nie niemcach
.png)
pt napisał(a):PETERENZO napisał(a):pt napisał(a):Włochów zawsze będę nazywał oszustami. Są nimi. Masz prawo mieć inne zdanie.Ja mam swoje.
a wszystko co wcześniej to już nie istnieje? Zdania nie zmienię
. Spokojnej nocy
.png)
PETERENZO napisał(a):pt napisał(a):anakin napisał(a):A kogo dziś oszukali?![]()
Ja też ich nie lubię,ale trochę...........obiektywizmu,zamiast ślepej nienawiści.
Po co się czepiasz? Gdzie napisałem, że ich nienawidzę? Pisze cały czas o piłce i tylko o piłce...bo piszę o Włochach a nie niemcach
Trudno mi się nie zgodzić z Anakinem. Jeżeli kogoś dzisiaj nazywasz oszustem to przytocz coś z dzisiaj. Przecież rozmawiamy o dzisiejszej piłce - czyż nie?
.png)
maniust napisał(a):Obiektywnie patrzeć , to Szkopy dziś zagrali słabo , a makaroniarze mieli szczęście..
.png)
.png)
maniust napisał(a):PETERENZO napisał(a):Nie mów! Pierwsza też idealna i nie przypadkowa. To nie było nastrzelenie, przypadek, se-kopnięcie....
No tak....ale jakoś tak bardziej podobają mi się bramki z potężnej lufy z za pola karnego
.png)
PETERENZO napisał(a):maniust napisał(a):PETERENZO napisał(a):Nie mów! Pierwsza też idealna i nie przypadkowa. To nie było nastrzelenie, przypadek, se-kopnięcie....
No tak....ale jakoś tak bardziej podobają mi się bramki z potężnej lufy z za pola karnego
WiadomoBez dyskusji
Pamiętasz takiego - Ronald Koeman???
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.