pt napisał(a):Aż mi się nie che oglądać finału
To pooglądaj bobsleje z pangą i wyj z rozpaczy...jakież to straszne, że znowu Ci Włosi byli lepsi, co ?
pt napisał(a):Aż mi się nie che oglądać finału
Janusz Bajcer napisał(a):mkm, gdzie jesteśdaj komentarz
![]()
.png)
pablo74 napisał(a):pt napisał(a):Aż mi się nie che oglądać finału...to zachowanie stopera włoskiego w ostatnich minutach i symulacja faulu...za to ich nie znoszę. Byli lepsi dzisiaj, w finale nudziarze z oszustami. A gdzie jest piłka? Na boisku jak sami zagramy.
A nie stawiałeś czasem na wynik 1:2 dla Włochów???
.png)
pablo74 napisał(a):Czeka na zdjęcie z Balotellim![]()
![]()
![]()
![]()
.png)
alessandro1977 napisał(a):pt napisał(a):Aż mi się nie che oglądać finału
To pooglądaj bobsleje z pangą i wyj z rozpaczy...jakież to straszne, że znowu Ci Włosi byli lepsi, co ?
.png)
pt napisał(a):pablo74 napisał(a):pt napisał(a):Aż mi się nie che oglądać finału...to zachowanie stopera włoskiego w ostatnich minutach i symulacja faulu...za to ich nie znoszę. Byli lepsi dzisiaj, w finale nudziarze z oszustami. A gdzie jest piłka? Na boisku jak sami zagramy.
Stawiałem. Tylko,że nie znoszę oszustwa. Za to cenię ligę angielską, gra do krwi ale bez udawania
.png)
pablo74 napisał(a):pt napisał(a):pablo74 napisał(a):pt napisał(a):Aż mi się nie che oglądać finału...to zachowanie stopera włoskiego w ostatnich minutach i symulacja faulu...za to ich nie znoszę. Byli lepsi dzisiaj, w finale nudziarze z oszustami. A gdzie jest piłka? Na boisku jak sami zagramy.
Stawiałem. Tylko,że nie znoszę oszustwa. Za to cenię ligę angielską, gra do krwi ale bez udawania
A co brami rękoma zdobyli???
Niemcom na nogi sieci rzucali???
Miej trochę umiaru...
Ej chłopie....takiego karnego dla Niemców się nie gwiżdże w A-klasie....
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Nie lubię Włochów od meczu w Hiszpanii. 8 lipca będzie 30 lat gdy przegraliśmy przez Rossiego, ale dzisiaj byli wielcy.
![]()
Wtedy byłem tak wściekły na nich, że kibicowałem w finale Niemcom. Zostało mi tak do dzisiajz podobnym skutkiem.
pt napisał(a): Mówię tylko o tej drobnostce na koniec.
.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.