Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

EURO 2012,czyli resume...

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.06.2012 21:49

pt napisał(a):Aż mi się nie che oglądać finału

To pooglądaj bobsleje z pangą i wyj z rozpaczy...jakież to straszne, że znowu Ci Włosi byli lepsi, co ? :lol:
pablo74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pablo74 » 28.06.2012 21:49

pt napisał(a):Ja stawiałem, no ale głupi ma zawsze szczęście ;)

Nie bądź wobec siebie taki surowy :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.06.2012 21:50

Janusz Bajcer napisał(a):mkm, gdzie jesteś :?: daj komentarz :wink: :idea:

mkm topi smutki ale najlepszy komentarz pociśnie panga..poczekajmy aż wróci..jeżeli w ogóle wróci :sm:
pt
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pt » 28.06.2012 21:51

pablo74 napisał(a):
pt napisał(a):Aż mi się nie che oglądać finału...to zachowanie stopera włoskiego w ostatnich minutach i symulacja faulu...za to ich nie znoszę. Byli lepsi dzisiaj, w finale nudziarze z oszustami. A gdzie jest piłka? Na boisku jak sami zagramy.

A nie stawiałeś czasem na wynik 1:2 dla Włochów???

Stawiałem. Tylko,że nie znoszę oszustwa. Za to cenię ligę angielską, gra do krwi ale bez udawania :(
pablo74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pablo74 » 28.06.2012 21:51

alessandro1977 napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):mkm, gdzie jesteś :?: daj komentarz :wink: :idea:

mkm topi smutki ale najlepszy komentarz pociśnie panga..poczekajmy aż wróci..jeżeli w ogóle wróci :sm:

Czeka na zdjęcie z Balotellim :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 28.06.2012 21:52

Nie lubię Włochów od meczu w Hiszpanii. 8 lipca będzie 30 lat gdy przegraliśmy przez Rossiego, ale dzisiaj byli wielcy.

8)

Wtedy byłem tak wściekły na nich, że kibicowałem w finale Niemcom. Zostało mi tak do dzisiaj :lol: z podobnym skutkiem. :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.06.2012 21:53

pablo74 napisał(a):Czeka na zdjęcie z Balotellim :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A jak wróci to wklei focie i powie, że zawsze mu kibicował... :lol:
pt
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pt » 28.06.2012 21:53

alessandro1977 napisał(a):
pt napisał(a):Aż mi się nie che oglądać finału

To pooglądaj bobsleje z pangą i wyj z rozpaczy...jakież to straszne, że znowu Ci Włosi byli lepsi, co ? :lol:

Nie straszne, wyluzuj bo ciśnienie Ci skoczy. Byli lepsi, bez dwóch zdań. Chylę czoła przed nimi ale już mnie nawet nie śmieszy Twoje zacietrzewienie :roll:
pablo74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pablo74 » 28.06.2012 21:53

pt napisał(a):
pablo74 napisał(a):
pt napisał(a):Aż mi się nie che oglądać finału...to zachowanie stopera włoskiego w ostatnich minutach i symulacja faulu...za to ich nie znoszę. Byli lepsi dzisiaj, w finale nudziarze z oszustami. A gdzie jest piłka? Na boisku jak sami zagramy.

Stawiałem. Tylko,że nie znoszę oszustwa. Za to cenię ligę angielską, gra do krwi ale bez udawania :(

A co brami rękoma zdobyli???
Niemcom na nogi sieci rzucali???

Miej trochę umiaru...

Ej chłopie....takiego karnego dla Niemców się nie gwiżdże w A-klasie....
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.06.2012 21:57

Niech się pożali trochę...kilku zwolenników to znajdzie...czapki z głów przed Prandellim...robił cuda w Fiorentinie ale to co zrobił z reprezentacją to szok 8O
pt
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pt » 28.06.2012 21:57

pablo74 napisał(a):
pt napisał(a):
pablo74 napisał(a):

A co brami rękoma zdobyli???
Niemcom na nogi sieci rzucali???

Miej trochę umiaru...

Ej chłopie....takiego karnego dla Niemców się nie gwiżdże w A-klasie....

Nie nie :), żebyśmy się dobrze rozumieli,. Włosi wygrali ZASŁUŻENIENIE ! Mówię tylko o tej drobnostce na koniec. To taka moja uwaga i tyle
Tomasz W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomasz W » 28.06.2012 21:57

kaszubskiexpress napisał(a):Nie lubię Włochów od meczu w Hiszpanii. 8 lipca będzie 30 lat gdy przegraliśmy przez Rossiego, ale dzisiaj byli wielcy.

8)

Wtedy byłem tak wściekły na nich, że kibicowałem w finale Niemcom. Zostało mi tak do dzisiaj :lol: z podobnym skutkiem. :wink:

A ja lubię jak grają Włosi. Chociaż pamiętam też tamten mecz z naszymi w Hiszpanii.
W turniejach prawie zawsze się rozkręcają. I lubię mądrość ich piłki. Potrafią wyeliminować z gry każdą drużynę.

Ciekawe jak zagrają z Hiszpanami. Jeżeli tak jak dziś, Hiszpanom będzie bardzo trudno.
Ostatnio edytowano 28.06.2012 21:59 przez Tomasz W, łącznie edytowano 1 raz
pt
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pt » 28.06.2012 21:57

alessandro1977 napisał(a):Niech się pożali trochę...kilku zwolenników to znajdzie...czapki z głów przed Prandellim...robił cuda w Fiorentinie ale to co zrobił z reprezentacją to szok 8O

:roll:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.06.2012 21:58

pt napisał(a): Mówię tylko o tej drobnostce na koniec.

Ta drobnostka nie upoważnia Cię do nazywania ich oszustami...te 2-1 to najniższy wymiar kary bo przy 1-4 nikt też nie miałby pretensji...
CROberto
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROberto » 28.06.2012 21:58

Włochy wygrały zasłużenie bez dwóch zdań....ale ta niefrasobliwość i niechlujstwo w 100% sytuacjach nie rokuje dobrze..... :D .....i w finale odbije im się czkawką....
Nie myślcie że pójdzie im tak łatwo.... a tiki-taka-ping-pong w wersji speed
da trzecie złoto Hiszpanii....i to będzie piękny mecz....

Hiszpania - Włochy 2 : 1
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

EURO 2012,czyli resume... - strona 54
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone