gusia-s napisał(a):Trogir dane mi było odwiedzić tylko o zmroku czego niezmiernie żałuję
ja dwa razy widziałem za dnia...też żałuję
.png)
jak już wiemy cycata Queen mieści się tu na luzie i jeszcze zostaje miejscezresztą ten granatowy jacht pojawiał się już w kilku relacjach z tego roku, zwłaszcza wyspiarskich
![]()
.png)
beatabm napisał(a):jak już wiemy cycata Queen mieści się tu na luzie i jeszcze zostaje miejscezresztą ten granatowy jacht pojawiał się już w kilku relacjach z tego roku, zwłaszcza wyspiarskich
![]()
Granatowy jacht?????![]()
![]()
![]()
Queen jest biała.... jak możesz
![]()
![]()
![]()
Ja rozumiem że mężczyzna nie odróżnia kolorów ale że aż tak???
![]()
![]()
.png)
słoma79 napisał(a):
gdybyś nie zauważyła...do tej pory nie znałem tego koloruwięc mogę do końca nie ogarniać nazewnictwa i odcieni
![]()
.png)
beatabm napisał(a):słoma79 napisał(a):
gdybyś nie zauważyła...do tej pory nie znałem tego koloruwięc mogę do końca nie ogarniać nazewnictwa i odcieni
![]()
Białego nie odróżnić od granatowego???![]()
![]()
Na lekcje do Doktora w niebieskich rękawiczkach Cię wyślę
![]()
![]()
.png)
Katerina napisał(a):Doktor ma jeszcze inne pasje, poza parzeniem herbaty dla Kapitańskiej![]()
Dlatego używa niebieskich
.png)
Katerina napisał(a):beatabm napisał(a):Katerina napisał(a):Doktor ma jeszcze inne pasje, poza parzeniem herbaty dla Kapitańskiej![]()
Chyba tabletek![]()
![]()
![]()
Nie podobały Ci się rękawiczki???![]()
![]()
Mam nadzieję,że Doktor nie ujrzy tego wpisu
.png)
beatabm napisał(a):Katerina napisał(a):beatabm napisał(a):Katerina napisał(a):Doktor ma jeszcze inne pasje, poza parzeniem herbaty dla Kapitańskiej![]()
Chyba tabletek![]()
![]()
![]()
Nie podobały Ci się rękawiczki???![]()
![]()
Mam nadzieję,że Doktor nie ujrzy tego wpisu
Doktor ma duże poczucie humoru i dystans![]()
mam nadzieję ze ma
beatabm napisał(a):...
.png)
Katerina napisał(a):Ja tam Doktora bardzo polubiłam...

.png)
Hmmm... ale czy dogonibeatabm napisał(a):Katerina napisał(a):Ja tam Doktora bardzo polubiłam...
Zwłaszcza rękawiczki![]()
![]()
![]()
Słoma zaraz nas pogoni chyba![]()
![]()
Powrót do Nasze relacje z podróży