napisał(a) walp » 04.05.2021 08:45
Cześć.
greenrs napisał(a):Strasznie żałuję, że to ciągle radio internetowe, co niestety znacznie ogranicza możliwość słuchania w trakcie codziennej, normalnej aktywności (np. w samochodzie).
Za to jak poszerza zasięg.

Polskiego Topu słuchali ludzie w ponad 70 krajach na świecie. Jeśli chciałbyś słuchać w samochodzie przez głośniki, to jest rozwiązanie: ze smartfona przez transmiter FM.
Myślę, że doczekamy także tradycyjnego nadawania w eterze. Patronów przybywa i powoli zmierzamy do tego celu.
greenrs napisał(a):Brak mi też wśród prowadzących dwóch Piotrów - Barona i Metza, no i ogólnie tęsknię za Trójką... tą prawdziwą, bo tej obecnej nie słucham wcale.
Ciągle mam taką cichą nadzieję, że jak wrócimy do normalności, to Trójka reaktywuje się w swoim starym składzie i znów będzie jak kiedyś (choć wiem, że to się raczej nie stanie

)
Mnie także brakuje w ekipie tych dwóch redaktorów, szczególnie Piotra Barona. To dla niego m. in. włączam jeszcze Trójkę, a właściwie włączałem, bo w ostatnich dniach chyba zniknął.
Nie sądzę niestety, że Trójka reaktywuje się do poprzedniego stanu, który wspominamy.
greenrs napisał(a):Zaskoczenia nie ma. Wiele pozycji powtarza się tak jak w poprzednich latach
To moim zdaniem może świadczyć o tym, że jednak te utwory coś w sobie mają.

Nie było przecież (jak poprzednio) zamkniętego zestawu do głosowania. Zgłosiliśmy grubo ponad 6 tys. piosenek, a w czołówce znalazły się właśnie te.
P.S.
Z moich propozycji cztery załapały się do pierwszej dziesiątki. Chociaż ciężko było wybrać tylko 10 ulubionych utworów, to zabawa była przednia.
Dobrego majowego tygodnia wszystkim życzę.