Trajgul napisał(a):Chodziło mi raczej o to, że pracując w domu, jakieś 25% (albo i więcej) czasu nie idzie na pracę
Pracowałem zdalnie zanim to zaczęło być "modne"
mogę tylko potwierdzić Twoje wyliczenia.
Dzień dobry
.png)
te kiero napisał(a):Trajgul napisał(a):Chodziło mi raczej o to, że pracując w domu, jakieś 25% (albo i więcej) czasu nie idzie na pracę
Pracowałem zdalnie zanim to zaczęło być "modne"![]()
.png)
piotrulex napisał(a):To zależy w jakiej telewizji oglądamy prognozę pogody
.png)
.png)
walp napisał(a):Testując MapMyRun, w weekend zrobiłem taką listopadową pętlę nad Zalewem Koronowskim.
.png)
greenrs napisał(a):walp napisał(a):Testując MapMyRun, w weekend zrobiłem taką listopadową pętlę nad Zalewem Koronowskim.
Jestem ciekaw Twojej recenzji. Aplikacji oczywiście - nie spaceru, bo ten był na pewno urokliwy (jak widać na zdjęciach)![]()
Z Endomondo nie korzystałem nigdy, bo zniechęcały mnie do niej funkcje społecznościowe. Jak to wygląda w MMR?
greenrs napisał(a):Chociaż... listopadowy las bywa piękny![]()
.png)
walp napisał(a):te kiero napisał(a):Trajgul napisał(a):Chodziło mi raczej o to, że pracując w domu, jakieś 25% (albo i więcej) czasu nie idzie na pracę
Pracowałem zdalnie zanim to zaczęło być "modne"![]()
Praca w domu wymaga większej samodyscypliny. Rozumiem, że jest to trudne, bo musimy wykonywać obowiązki służbowe z miejsca, które kojarzy się z odpoczynkiem i czasem spędzonym z bliskimi.
Gdybym jednak ograniczył wykonywanie powierzonych zadań o 25%, to pewnie by mi podziękowano.
.png)
ZytaS napisał(a):Chodziło mi raczej o
Dzień dobry, włączę się do dyskusji o pracy zdalnej, niestety u mnie to zajmuje prawie cały dzień, jakoś nie umiem się zorganizować, ciągle jest coś do zrobienia albo sprawdzenia i to kosztem wypoczynku w domu
.png)
mervik napisał(a):Dobry Wieczór
.png)
.png)
te kiero napisał(a):mervik napisał(a):Dobry Wieczór
Wysłałeś mervik post o 00:00 czyli już bardziej Dzień dobry niż Dobry Wieczór![]()
Dzień dobry
pozostało obserwować widoki online:
https://www.livecamcroatia.com/hr/kamer ... baska-voda
.png)
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko