.png)
walp napisał(a): ... Astra H, benzyna 1.6 105 KM, wer. Enjoy. ...
.png)
piotrulex napisał(a):Ja mam teraz Astrę K czyli pewnie najnowszą. Niestety to już nie to
.png)
walp napisał(a):I chyba mam już tytuł relacji: "Wrześniowy Hvar i dwie przygody na lądzie". Może najdzie mnie wena twórcza, kiedy przyjdą jesienne, długie wieczory.
.png)
walp napisał(a):
I chyba mam już tytuł relacji: "Wrześniowy Hvar i dwie przygody na lądzie". Może najdzie mnie wena twórcza, kiedy przyjdą jesienne, długie wieczory.
.png)
walp napisał(a):
3995 km wakacyjnej przygody, czyli wrześniowy Hvar + dwie przygody na lądzie, już za nami.
I chyba mam już tytuł relacji: "Wrześniowy Hvar i dwie przygody na lądzie". Może najdzie mnie wena twórcza, kiedy przyjdą jesienne, długie wieczory.
.png)
greenrs napisał(a):Dzień dobry.
+6 stopni i 148% normy PM 2,5
Za zimno nawet na rower.
.png)
greenrs napisał(a):Dobra lektura na ten trudny czas też się przyda![]()
marze_na napisał(a):Tylko proszę się nie ociągać z pisaniem, bo u mnie Hvar w planie na czerwiec.
te kiero napisał(a):Niech Cie najdzie![]()
i pisz.
te kiero napisał(a):Te kilometry mnie zmyliły, pomyślałem, że jeszcze po drodze coś dalej zahaczyliście, ale sprawdziłem, że z Koronowa na Hvar nie ma cie tak blisko jak my z południa i to zrobiło te kilometry.

walp napisał(a):I chyba mam już tytuł relacji: "Wrześniowy Hvar i dwie przygody na lądzie". Może najdzie mnie wena twórcza, kiedy przyjdą jesienne, długie wieczory.

.png)
Bravik napisał(a):I ja poczekam i poczytam, bo Hvar to jeden z etapów chorwackich wakacji 2020 r.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko