.png)
.png)
bluesman napisał(a):Janusz jest białow pierwszy i drugi dzień świąt byliśmy na Cyrli pełno śniegu, o Tatrach nie wspomnę ino odrobinę wyżej
.png)
greenrs napisał(a):
Mówią, że śmierć i podatki to dwie najbardziej pewne rzeczy na świecie. Ja dodałbym tu jeszcze wyniki corocznego trójkowego topu
Trajgul napisał(a):Kibicuję utworom z lat 80-tych i 90-tych.
.png)
Trajgul napisał(a):U nas dziś z pół metra śniegu, mniej więcej tyle miałem na masce i dachu samochodu. Jestem zachwycony
walp napisał(a):greenrs napisał(a):
Mówią, że śmierć i podatki to dwie najbardziej pewne rzeczy na świecie. Ja dodałbym tu jeszcze wyniki corocznego trójkowego topu
Ciężko zaprzeczyć, bo skład pierwszej dziesiątki taki sam, jak w roku ubiegłym. Poza tym, 5 utworów zajęło dokładnie te same miejsca.![]()
No ale chodzi o klimat i zabawę, a że to są moje klimaty, nie przeszkadza mi, że wyniki są przewidywalne. :wink
.png)
.png)
Trajgul napisał(a):walp napisał(a):Śnieg miał padać, ale nie pada.
Jak tam Walp u Ciebie? U nas dziś z pół metra śniegu, mniej więcej tyle miałem na masce i dachu samochodu. Jestem zachwycony
greenrs napisał(a):walp napisał(a):No ale chodzi o klimat i zabawę, a że to są moje klimaty, nie przeszkadza mi, że wyniki są przewidywalne. :wink
Właśnie ze względu na te klimaty co roku słucham Topu Wszechczasów

.png)
walp napisał(a):Jak dobrze liczę jest w pierwszej dziesiątce 2 reprezentantów:
"Brothers in Arms" i "Nothing else Matters".
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko