maniust napisał(a):Tyż się przymierzam Jacek do jakiegoś rozpoczęcia sezonu grillowego w plenerze , ale kiepsko to widzę w GD w ten "łykend" majowy![]()
Było nie kupować ekologicznej wersji grilla

.png)
.png)
Kiepura napisał(a):Nie ja wybierałem taki model, wybrano wbrew mnie, ale przynajmniej mam świadomość stanu rzeczy.
Kiepura napisał(a):Miałeś wybór pomiędzy bankiem holenderskim, włoskim, hiszpańskim etc.
Jakbyś był pasjonatem to może gdzieś w niszy znalazłbyś polski.
Kiepura napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):Chcę mieć wybór i to ja decyduję, czy kupuję polskie, czy niepolskie !!!
Realnie taki wybór masz na rynku żywności.
Kiepura napisał(a):O reszcie można tylko powiedzieć, że wytworzono w zagranicznych fabrykach zlokalizowanych w Polsce.
.png)
Kiepura napisał(a):Miałeś wybór pomiędzy bankiem holenderskim, włoskim, hiszpańskim etc.
Kiepura napisał(a): O reszcie można tylko powiedzieć, że wytworzono w zagranicznych fabrykach zlokalizowanych w Polsce.
.png)
weldon napisał(a):Jednym słowem masz wybór pośrednika i jego oferty, ale pieniądze zawsze bierzesz z polskiego banku.
.png)
Kiepura napisał(a):Ekhm, szkoda klawiatury.
I nie chodzi o to by produkować wszystko we własnym zakresie.

.png)
auto_gt napisał(a):Szkoda , potwierdzam , jest tu w forum garstka myślących inaczej i widzą świat inaczej i są święcie przekonani w tym że widzą prawidłowo ,, są bardzo liberalni nowocześni i niestety są w błędzie , myślą że są Polakami , może i są na swój sposób , ale mają resztę Polaków daleko w tyłku i kurczowo trzymają się swojego interesu.
.png)
auto_gt napisał(a):Szkoda , potwierdzam , jest tu w forum garstka myślących inaczej i widzą świat inaczej i są święcie przekonani w tym że widzą prawidłowo ,, są bardzo liberalni nowocześni i niestety są w błędzie , myślą że są Polakami , może i są na swój sposób , ale mają resztę Polaków daleko w tyłku i kurczowo trzymają się swojego interesu.
Zaraz będą krzyczeć i przekonywać ale ja się w to nie wmieszam ,bo w krzykach są lepsi i mnie pokonają .
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko