JackDaniels;) napisał(a):Dzień dobry po świętachz dwu i pól kilogramową nadwagą
Dzieńdoberek- ja boję się, stanąć na wadze................... I po świętach
.png)
weldon napisał(a):Kurcze, zapomniałem, że należę do nielicznej i wymierającej grupy odwiedzającej biblioteki i antykwariaty![]()
walp napisał(a):Również obserwując ruch w swojej miejskiej bibliotece muszę powiedzieć, że odwiedza ją zaskakująco dużo osób, zarówno tinejdżers, jak i w dojrzałym wieku.
.png)
Bocian napisał(a):Ja osobiście wolę mieć książki dla siebie ...
walp napisał(a):Bocian napisał(a):Ja osobiście wolę mieć książki dla siebie ...
Z tym jest pewien problem, problem miejsca. Weźmy np. twórczość Tolkiena. Mam wszystkie jego dzieła, ale książek opisujących stworzony przez niego świat, jak np. "Klucz do Tolkiena", czy "Hobbit i filozofia" mam jeszcze więcej.
Dlatego z tych pozycji, które wolałbym mieć dla siebie, muszę dokonywać nieustannej i bolesnej selekcji.
JackDaniels;) napisał(a):JackDaniels;) napisał(a):Dwie godzinki w kuchni a od dziesiątej na Bielany, zakupowo-galeriowo z córunią![]()
Dzień dobry
Zakupowe szaleństwo zakończyło się na pasie awaryjnym, autostradowej obwodnicy wrocławia
Objaw taki jakby turbo się skończyło, nie ma kopa, nie przyśpiesza a po przejechaniu kliku kilometrów zapaliła się kontrolka usterka w układzie oczyszczania spalin. Z zawrotną prędkością 80km/h doczołgałem sie na bielany i z powrotem do domku![]()
Co robić, jak tak dalej żyć
darek1 napisał(a):Jak sobie poradziłeś z filterkiem ???
JackDaniels;) napisał(a):darek1 napisał(a):Jak sobie poradziłeś z filterkiem ???
Auto weszło w tryb awaryjny i jedynym sposobem to było podłączenie volviaka pod kompa, wypalanie zostało zainicjowane przez komputerDPF został kompletnie wypalony z sadzy, jest czyściutki jak dupcia niemowlęcia
darek1 napisał(a):JackDaniels;) napisał(a):darek1 napisał(a):Jak sobie poradziłeś z filterkiem ???
Auto weszło w tryb awaryjny i jedynym sposobem to było podłączenie volviaka pod kompa, wypalanie zostało zainicjowane przez komputerDPF został kompletnie wypalony z sadzy, jest czyściutki jak dupcia niemowlęcia
Koszt takiego cudnego wypalania ???
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko