.png)

.png)
Andzia* napisał(a):To współczuję zapalenia płuc- przeszłam to jakiś czas temu- masakra - trzech lekarzy nic nie słyszało, na zdjęciu też nic nie wyszło, a ja nie miałam sił żyć- dopiero pulmonolog postawił poprawną diagnozę, po dwóch nieskutecznych antybiotykach (od poprzednich lekarzy) dostałam zastrzyki w du.... i jeszcze jeden antybiotyk i dopiero pomogło. Półtora miesiąca wycięte z życiorysu.
Życzę więc szybkiego powrotu do zdrowia.
PS. Ubierz choinkę, bo co to za Święta bez tej Pani - samemu trzeba zadbać o rodzinną i świąteczną atmosferę - to szczególny , magiczny czas..... - Wesołych Świąt
.png)
Roland90 napisał(a):Choinki nie będzie bo tak rodzina zadecydowała .Co najśmieszniejsze w tym roku wykosztowałem się i dokupiłem trzy nowe komplety lampek bo w tamtym był tylko jeden na ponad dwumetrowej choince. Mam tylko małą na biurku jak co roku.A co świątecznej atmosfery to niestety i tutaj próbowałem i poległem .Tata zaraz po kolacji idzie spać , mama do mycia talerzy , babcia też albo do pichcenie albo mycia w najlepszym wypadku do siebie do pokoju , brat do siebie. I zostaje sam i tez idę do siebie. Kolęd się nie śpiewa ba przez ostatnie lata było przynajmniej słuchanie z CD teraz i tego nie ma. Pierwszy i drugi dzień świąt to samo tylko kościół i każdy do siebie i po świętach.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko