Roland90 napisał(a):Przez gardło nie chce mnie to przejść , ale Dzień dobry!
Od dwóch tygodnie leżę w domu plackiem przez tydzień nasi lekarze nie potrafili ustalić co mnie dolega (leczyli mnie nawet antybiotykami na zapalenie pęcherza) . Po tygodniu trafiłem do szpitala i tam lekarz ze zdziwieniem stwierdził ,że jak to nie wiedzą...zapalenie płuc. Na dodatek początkowo choroba po podaniu antybiotyków zamiast się cofać to się rozwijała.... I tak leci mnie czas i nie poprawia mnie się. 10 lat nie chorowałem , ale jak ja zaczynam tak do wakacji mnie nie odpuści zwłaszcza jak biorę antybiotyki.
Choinki w tym roku nie będzie ...ogólnie co roku to tym mniej w mojej rodzinie przeżywa się te święta co mnie boli.
Pozdrawiam
A co do tej nowej Zakopianki odcinek Kraków -Nowy Targ i z powrotem pokonuje kilkadziesiąt razy w roku i naprawdę nie mogę się doczekać tych zmian.
To współczuję zapalenia płuc- przeszłam to jakiś czas temu- masakra - trzech lekarzy nic nie słyszało, na zdjęciu też nic nie wyszło, a ja nie miałam sił żyć- dopiero pulmonolog postawił poprawną diagnozę, po dwóch nieskutecznych antybiotykach (od poprzednich lekarzy) dostałam zastrzyki w du.... i jeszcze jeden antybiotyk i dopiero pomogło. Półtora miesiąca wycięte z życiorysu.
Życzę więc szybkiego powrotu do zdrowia.
PS. Ubierz choinkę, bo co to za Święta bez tej Pani - samemu trzeba zadbać o rodzinną i świąteczną atmosferę - to szczególny , magiczny czas..... - Wesołych Świąt

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)