maniust napisał(a):Leon gdzie to gówno mają postawić , bo nie ogarniam , to za starą gildią gdzie budują nową stację ?
Tutaj to budują.

.png)
maniust napisał(a):Leon gdzie to gówno mają postawić , bo nie ogarniam , to za starą gildią gdzie budują nową stację ?

.png)
weldon napisał(a):Szpilman i wielu innych, zgładzonych artystów
kaszubskiexpress napisał(a):weldon napisał(a):Szpilman i wielu innych, zgładzonych artystów
Ale Szpilman umarł chyba całkiem niedawno, nie został zgładzony
.png)
ASIULA HK napisał(a):Wygląda na to, że ja mam fartaNajbliższe centrum handlowe w odległości 4 km, kolejne ok. 6 km
![]()
Poza tym żadnych Biedronek itp![]()
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):weldon napisał(a):Szpilman i wielu innych, zgładzonych artystów
Ale Szpilman umarł chyba całkiem niedawno, nie został zgładzony
.png)
ASIULA HK napisał(a):Sylwetka&Gienuś napisał(a):Asiu nie wywołuj wilka z lasu .... ... to może być moment
E, ja mieszkam prawie na wsi, nie opłacałoby się im
.png)
ASIULA HK napisał(a):Sylwetka&Gienuś napisał(a):... ciekawe tylko kto tam będzie sprzedawał, jak w 2 powstałych połowa "stoisk" jest pusta.
W takim razie, też nie rozumiem po co wydaje się zgodę na kolejne
.png)
PabloX napisał(a):ASIULA HK napisał(a):Sylwetka&Gienuś napisał(a):... ciekawe tylko kto tam będzie sprzedawał, jak w 2 powstałych połowa "stoisk" jest pusta.
W takim razie, też nie rozumiem po co wydaje się zgodę na kolejne
A to przecież takie prostezgoda na zbudowanie kolejnych jest po to, żeby te poprzednie szybciej padły
.png)
ASIULA HK napisał(a):Poza tym żadnych Biedronek itp.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko