W GD sunca brak , chmurkowo , ale dusno i parno.............
.png)
JackDaniels;) napisał(a):"Bałtyk zawsze należał do zimnych murz. Ponoć zimny,a ceny z marsa.Drożej niż na Chorwacji gdzie na Korculi byłem, mozna wynając apartament 3-4 pokoje z 1000-1400 zł za 10 dni. \ile osób przyjedzie tyle będzie. Dojazd super autem.Piekna autostrada za 8 kun. za przejazd niamal cała. Ciepła woda,piekne plaże tyle,ze kamieniste. Wakacje za 3000 tysie"
.png)
JackDaniels;) napisał(a):Nie mogłem się powstrzymać, znalazłem dziś fajny komentarz w necie![]()
"Bałtyk zawsze należał do zimnych murz. Ponoć zimny,a ceny z marsa.Drożej niż na Chorwacji gdzie na Korculi byłem, mozna wynając apartament 3-4 pokoje z 1000-1400 zł za 10 dni. \ile osób przyjedzie tyle będzie. Dojazd super autem.Piekna autostrada za 8 kun. za przejazd niamal cała. Ciepła woda,piekne plaże tyle,ze kamieniste. Wakacje za 3000 tysie"
.png)
JackDaniels;) napisał(a):Nie mogłem się powstrzymać, znalazłem dziś fajny komentarz w necie![]()
"Bałtyk zawsze należał do zimnych murz. Ponoć zimny,a ceny z marsa.Drożej niż na Chorwacji gdzie na Korculi byłem, mozna wynając apartament 3-4 pokoje z 1000-1400 zł za 10 dni. \ile osób przyjedzie tyle będzie. Dojazd super autem.Piekna autostrada za 8 kun. za przejazd niamal cała. Ciepła woda,piekne plaże tyle,ze kamieniste. Wakacje za 3000 tysie"
.png)
garbowski napisał(a):http://podroze.onet.pl/aktualnosci/nadzy-niemcy-w-dubrowniku-czterech-turystow-spacerowalo-nago-po-najslynniejszym/622f6![]()
.png)