Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Pierwszy raz od dawna zdarzyło się tak, że znajomi albo przyjechali późno, albo wręcz zrezygnowali z przyjazdu na Powązki, taki był ścisk.
Ja byłem tam wcześniej, żeby skończyć zaczęta robotę, więc znajomym śpiewającym piosenki na Saskim dopingowałem już tylko przez telewizor. Tak samo nie dałem już rady podjechać na CPW, mimo, że mnie zapraszali. No niestety, wszędzie nie dało rady być
Po wschodniej stronie domu na termometrze w słońcu 49 na plusie przedwyjazdowy niedzielny szoping po wrocławskich galeriach masaaaaaaakra jakaś z tymi babami Dzień dobry
JackDaniels;) napisał(a):przedwyjazdowy niedzielny szoping po wrocławskich galeriach masaaaaaaakra jakaś z tymi babami
już od samego rana to faktyczne: masaaaaaaakra
Dzień dobry Upału cd, wczoraj na plaży przy jeziorze tłumy jak w Mielnie żniwa dla pobliskich mieszkańców, każdy kawałek ziemi jest parkingiem za 7-10zł (dzień)
Dzień dobry Dzisiejszy plażing można by było uznać za udany, żeby nie lodowata woda w Bałtyku. Ludziów na plaży jak mrówków, w wodzie luzik. Ktoś kto wymyśli sposób połączenia naszych pięknych plaż z wodą w Jadranie zasłuży na Nobla